Luiz Gustavo rest çekti; Emre Belözoğlu kalırsa ben giderim

Miha Zajc, Diego Perotti, Michael Frey, Mauricio Lemos, Mathias Zanka, Harun Tekin, Nabil Dirar, Mbwana Samatta ve Marcel Tisserand gibi isimlerden kurtulmayan çalışan Fenerbahçe yönetimi 3.3 milyon euro yıllık ücreti olan Luiz Gustavo'yu da gözden çıkardı. Brezilyalı yıldızın da takımdan ayrılmak istemesinin sebebi belli oldu.

Yeni sezon kadro planlaması üzerinde duran Fenerbahçe yönetimi, Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo'yla ayrılık aşamasına geldi. 2019 yazından Marsilya'dan 6 milyon euro'ya transfer edilen ve yıllık ücreti 3.3 milyon euro olan sambacıya gelen tekliflerin değerlendirilmesine karar verildi.

Sezon başında "Alternatifi yok" denen 33 yaşındaki yıldız, Emre Belözoğlu takımın başına geçtikten sonra "istenmeyen adam"a dönüştü. Sarı-Lacivertli kulüpte başkan Ali Koç teknik direktör olarak Emre Belözoğlu'nu düşünmüyor ama, Flamengo ve Lyon'dan teklif alan Luiz Gustavo'nun satışına sıcak bakıyor.

Öte yandan, TRT Spor'un Fenerbahçe muhabiri Yağız Sabuncuoğlu, Gustavo'nun "Belözoğlu takımda kalırsa ben giderim" dediğini iddia etti.

Öte yandan, Fenerbahçe yönetimi Miha Zajc, Diego Perotti, Michael Frey, Mauricio Lemos, Mathias Zanka, Harun Tekin, Nabil Dirar, Mbwana Samatta ve Marcel Tisserand gibi isimleri göndererek ciddi bir tasarruf sağlamanın planlarını yapıyor.

Luiz Gustavo rest çekti; Emre Belözoğlu kalırsa ben giderim ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Ali Koç Luis Gustavo
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.