Luis Nani'nin Fenerbahçe aşkı depreşti... "Zorla transfer oldum" demişti, şimdi geri dönmek istiyor

2015 yazında Manchester United’tan 15 milyon Euro’ya Fenerbahçe’ye transfer olan Portekizli futbolcu, Fenerbahçe’yi unutamıyor. 2015-16 sezonunda şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran sarı-lacivertliler ile kariyerine devam etmek isteyen Nani, Fenerbahçe ile yarım kalan hikayeyi tamamlamak istiyor. Süper Lig’de bir sezonluk Fenerbahçe macerasında 47 maça çıkan Nani, 13 gol 12 asist üretmişti. 

Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından 35 yaşındaki Luis Nani, Sarı-Lacivertli takıma geri dönmek istiyor. 2015 yazında Manchester United'dan 6 milyon euro bonservisle transfer edilen Portekizli bir sezon sonra 8.5 milyon euro bonservisle Valencia'ya satılmıştı...

Kariyerine MLS ekiplerinden Orlando City'de devam eden Nani, Florida ekibiyle yollarını ayırdı. 3 yıldır Orlando City'de 3 yıldır forma giyen ve toplam 88 maçta 31 gol atıp 19 da asist yapan Portekizli yıldız Nani, önceki açıklamalarında tekrar Fenerbahçe'ye dönmek istediğini ancak bunun kendi elinde olmadığını söylemişti.

DHA'nın haberine göre; Nani'nin bu kez eli daha kuvvetli ve devre arası transfer döneminde yeniden Fenerbahçe’ye dönmesi sarı-lacivertli teknik heyet ve yönetimin tercihine bağlı.  

ZORLA TRANSFER OLDUM DEMİŞTİ

Valencia'ya transferinden sonra İngiltere'nin The Guardian gazetesine konuşan Luis Nani'nin "Manchester United'dan Fenerbahçe'ye zorla transfer oldum" sözleri tartışma yaratmıştı.

Bonservisi elinde bulundan Portekizli yıldız, Pereira’nın F.Bahçe’deki ilk döneminde İspanyol ekibi Valencia’ya 8 milyon Euro’ya satılmıştı. Orlando City’den ayrıldığını açıklayan Nani'ye, Fenerbahçe taraftarları da sosyal medyadan geri dönmesi için çağrıda bulunuyor.

Luis Nani'nin Fenerbahçe aşkı depreşti... "Zorla transfer oldum" demişti, şimdi geri dönmek istiyor

Luis Nani'nin Fenerbahçe aşkı depreşti... "Zorla transfer oldum" demişti, şimdi geri dönmek istiyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Luis Nani orlando city
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.