Luckin Coffee kimin? Sahibi kim? Hangi ülkelerde var? Türkiye'ye gelecek mi?

Luckin Coffee kimin? Çin'in yükselen değeri Luckin Coffee, Starbucks'ı geride bırakmaya hazırlanıyor. Yalnızca 2018 yılında 2 bin şube açan Luckin Coffee, 2019 yılı içerisinde 2500 şube daha açmaya hazırlanıyor. Çıtayı her geçen gün yükselten Luckin Coffee hakkında ise birçok araştırma yapılıyor. Luckin Coffee kimin, nerede, sahibi kim, Türkiye'ye gelecek mi gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Luckin Coffee kimin? Detaylar haberimizde!

Luckin Coffee kimin? Henüz Türkiye pazarına giriş yapmamış olan Luckin Coffee, dünya çapında büyümeye devam ediyor. Starbucks'ın en büyük rakibi olarak gözüken Luckin Coffee 2018 yılı içinde açtığı 2 bin şubeyle büyük bir atılım gerçekleştirdi. 2019 yılında da 2500 şube daha açacağını açıklayan Luckin Coffee'nin Türkiye'de şube açıp açmayacağı ise merak konusu. Peki Luckin Coffee kimin? Nerede? Luckin Coffee'nin sahibi kim? Türkiye'ye gelecek mi? İşte tüm ayrıntılar...

Luckin Coffee kimin? Sahibi kim? Hangi ülkelerde var? Türkiye'ye gelecek mi?

LUCKİN COFFEE KİMİN?

Borsada değerlendirilme işlemi 2019'un ikinci üç aylık döneminde başlayacak olan firmaya takriben 300 milyon dolar civarında gelir elde ederek Çin'deki şube sayısında yükselişini sürdürme olanağı verecek. Luckin Coffee'nin borsaya giriş işlemi Crédit Suisse tarafından yönlendiriliyor.

Yalnızca bir yıl önce kurulmuş bulunan Luckin çekici fiyat politikası ve akıllı telefona yönelik uygulaması sayesinde hızla bir gelişim sağladı.

Firma 2018 yılı içinde Çin'de 2.000 şube açtı bu yıl içinde de 2.500 yeni şube açarak ülkede toplam 4.500 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Starbucks'ın Çin'de şu an için 3.600 şubesi mevcut olup bu piyasada takriben 3 milyar avroluk cirosu ve yüksek bir payı var. Ancak 2019 sonunda Luckin Coffe'nin şube sayısının Starbucks’ı geçmesi bekleniyor.

Luckin Coffee kimin? Sahibi kim? Hangi ülkelerde var? Türkiye'ye gelecek mi? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.