Lucescu'dan Umut Bozok açıklaması!

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Umut Bozok'u milli takıma almamasının nedenini açıkladı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, kadro tercihiyle ilgili konuştu ve Fransa Ligue 2'de Nimes formasıyla gol kralı olan Umut Bozok'u takıma almamasının nedenini açıkladı.

Umut Bozok'un U21'i reddettiğini vurgulayan ve A milli seviyede hazır olmadığını söyleyen Rumen teknik adam, "Umut Bozok'u birçok kez seyrettim. Milli Takım için henüz hazır değil, beklemek lazım. Milli Takım'ı istemek lazım. Çağırdık ama U21'i reddetti. Bu formayı sevmek lazım, bu forma reddedilmez, hangi yaşta olursa olsun. İleride bakacağız." ifadelerini kullandı.

Lucescu'dan Umut Bozok açıklaması!

FRANSA MİLLİ TAKIMI'NA GÖZ KIRPMIŞTI

beIN Sports Fransa'ya konuşan Umut Bozok, Fransız spikerin "Varsayalım ki birkaç hafta, ay veya yıl sonra Didier Deschamps kendisini etkilediğini söyleyip seni çağırdı. Ne yaparsın?" sorusuna, "Düşünürüm, bayağı düşünürüm." yanıtını verdi.

21 yaşındaki Umut Bozok, bu sezon Nimes'te 37 maçta 25 gollük bir performans sergiledi.

Lucescu'dan Umut Bozok açıklaması! ile ilgili etiketler Lucescu umut bozok
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.