Luca Doncic mucizesi devam ediyor: 60 yıllık rekoru kırdı

NBA'de Dallas Mavericks forması giyen süper yıldız Luca Doncic 60 yıllık rekoru kırdı. Sloven yıldız, Utah Jazz'e karlı attığı 33 sayı ile normal sezonun ilk 7 maçında üst üste 30 ve üzeri sayı atan 2. oyuncu oldu. 60 yıllık rekor daha önce efsane basketbolcu Wilt Chamberlain'e aitti.

NBA'de Dallas Mavericks'in süperstarı Luca Doncic müthiş sezon başlangıcına devam ediyor. Sloven yıldız, Utah Jazz'i 103-100 mağlup ettikleri maçı 33 sayı, 11 asist ve 5 ribauntla tamamladı. Mavrics, bu skorla 7. maçta 4. galibiyetini elde etti.

Luca Doncic, Utah Jazz maçındaki harika performansı ile 60 yıllık rekoru kırdı. Yıldız oyuncu, efsane basketbolcu Wilt Chamberlain'den sonra sezonun ilk 7 maçında üst üste 30 ve üzeri sayı atan ilk oyuncu oldu. Chamberlain, bu rekoru 1962-1963 sezonunda elde etmişti.

Doncic, geçtiğimiz günlerde oynanan Orlando Magic maçında attığı 44 sayı ile Michael Jordan'ı geride bırakarak 6 maç üst üste 30 ve üzeri sayı atan ilk oyuncu olma başarısı gösterdi.

 

Luca Doncic mucizesi devam ediyor: 60 yıllık rekoru kırdı ile ilgili etiketler Luka Doncic Dallas Mavericks Rekor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.