Lübnan'da patlama! En az bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Lübnan'ın Sayda kentinde, Emel Hareketi ofisinin yakınlarında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre patlamada en az bir kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Olayla ilgili Lübnan resmi makamlarından henüz bir açıklama yapılmadı.

Lübnan'ın güneyindeki Sayda kentinde Emel Hareketi ofisinin yakınında meydan gelen patlamada en az bir kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Alarabia televizyonunun haberine göre, Benaful Belediyesindeki Emel Hareketinin ofisi yakınında patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı. Olayla ilgili Lübnan resmi makamlarından henüz bir açıklama yapılmadı.

Lübnan'da patlama! En az bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı ile ilgili etiketler Lübnan patlama Emel Hareketi ofisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.