Los Angeles Lakers'ta sıra üçüncü yıldızda!

NBA'de Anthony Davis'i takasla kadrosuna katan Los Angeles Lakers, Lebron ve Davis ikilisinin yanına bir yıldız daha eklemek üzere.

ESPN'in haberine göre, Anthony Davis'i Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart ile 2019 4. sıra draft hakkını ve sonraki yıllara ait iki tane birinci sıra draft hakkını karşılığında New Orleans Pelicans'tan takas eden Lakers, bu kez Charlotte Hornets ile sözleşmesi sona eren Kemba Walker'ı kadrosuna katmak istiyor.

Los Angeles Lakers'ta sıra üçüncü yıldızda!

LeBron James'in ardından Anthony Davis'i kadrosuna katan Los Angeles ekibi All-Star oyun kurucu için yıllık 20 milyon dolar civarında bir teklif yapacak.

28 yaşındaki Kemba Walker, kariyerinin tamamını geçirdiği Hornets'te 605 maça çıkıp 19.8 sayı, 5.5 asist ve 3.8 ribaunt ortalamalarıyla oynadı.

Los Angeles Lakers'ta sıra üçüncü yıldızda! ile ilgili etiketler NBA Lakers Charlotte Hornets Los Angeles Lakers New Orleans Pelicans
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.