NBA'de zafer Los Angeles Lakers'ın oldu

Los Angeles Lakers, tarihindeki 17. NBA şampiyonluğuna ulaştı. Final Serisi'nde Miami Heat karşısında 4-2 üstünlük kuran Lakers, 10 yıllık aranın ardından yeniden zafere ulaştı. 4. şampiyonluk yüzüğünü takan LeBron James ise MVP seçildi.

NBA'de final serisinin 6. maçı bu gece sabaha karşı oynandı. Miami Heat'i 106-93 mağlup eden Los Angeles Lakers, 3-2 önde olduğu seriyi 4-2'ye getirerek şampiyonluğunu ilan etti. 

En son 10 yıl önce NBA şampiyonluğu gören Lakers, 17. zaferine ulaştı ve Boston Celtic'in bu alandaki rekorunu yakaladı. İki takımın da toplam 17. şampiyonluğu bulunuyor. NBA'in iki devine en yakın şampiyonluk sayısı ise 6'şar kezle Golden State Warriors ve Chicago Bulls'a ait. Dördüncü sıradaki San Antonio Spurs ise 5 şampiyonluğu bulunuyor.

 LEBRON JAMES MVP

Lakers'ın 13 sayı farkla kazandığı son maçta LeBron James 8 sayı, 14 ribaunt ve 10 asistle maçı triple-double yaptı. 35 yaşındaki süper yıldız final serisinin de MVP'si seçildi. Lakers'ta Anthony Davis 19 sayı ve 15 ribaunt ile oynarken Miami Heat'te ise Bam Adebayo 25 sayı, 19 ribauntluk performans sergiledi. Jimmy Butler ise 12 sayı, 7 ribaunt ve 8 asistle oynadı.

NBA'de zafer Los Angeles Lakers'ın oldu ile ilgili etiketler Los Angeles Lakers Miami Heat NBA LeBron James
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.