Los Angeles Clippers-Dallas Mavericks serisi son maça kaldı

NBA'de Los Angeles Clippers ile Dallas Maverick arasında oynanan Batı Konferansı çeyrek final serisinde iki takım da evindeki maçları kazanamıyor. Staples Center'da üst üste 2 maç kazanıp saha avantajını eline geçiren Dallas bu fırsatı kullanmadı. Dallas'ta oynanan serinin 6. maçını da deplasman ekibi kazandı ve seri 7. maça taşındı.

NBA Doğu Konferansı 4-5 eşleşmesi nefes kesiyor... İsmi şampiyonluk adaları arasında anılan Los Angeles Clippers, ilk 2 maçı kaybettiği ve 3-2 geriye düştüğü serinin 6. maçını kazanarak seriyi son maça, Staples Center'a taşımayı başardı.

Mavericks'i süper yılıdız Kawhi Leonard'ın skorer oyunuyla 104-97 yenen Clippers, seriyi 3-3'e getirdi. San Antonio Spurs ve Toronto Raptors'taki şampiyonlukların ardından Los Angeles ekibinde de beklentiyi yükselten Leonard, Dallas'a deplasmanda 45 sayı atarak kariyerinin en fazla sayı attığı play-off maçı rekorunu egale etti. Tyronn Lue'nun takımında Reggie Jackson 25 sayı, 9 ribaund ve 4 asist, All-Star forvet Paul George ise 20 sayı, 13 ribaund ve 6 asistle mücadele etti.

Mavericks'te Sloven altın çocuk Luka Doncic 29 sayı, 11 asist ve 8 ribaund, Tim Hardaway 23 sayı, Boban Marjanovic 12 sayı ve 9 ribaund, Dorian Finney-Smith 11 sayı, 7 ribaund ve 4 asistle oynadı.

Serinin Los Angeles kentinde oynanacak 7. karşılaşmasını kazanan taraf, Batı Konferansı'nda yarı finale kalarak Utah Jazz ile eşleşecek.

Los Angeles Clippers-Dallas Mavericks serisi son maça kaldı

Los Angeles Clippers-Dallas Mavericks serisi son maça kaldı ile ilgili etiketler Los Angeles Clippers Dallas Mavericks NBA Kawhi Leonard
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.