Los Angeles Clippers, Batı Konferansı final serisinde durumu 2-1 yaptı

Kawhi Leonard'sız Los Angeles Clippers'ın güçlü Phoenix Suns karşısında direnişi sürüyor... Tyronn Lue'nun takımı Batı Konferansı final serisinin 3. maçını kazanarak durumu 2-1 yaptı. Serinin 4. maçı da Staples Center'da oynanacak.

NBA Batı Konferansı final serisinde Phoenix Suns'ı 106-92 yenen Los Angeles Clippers, serideki ilk maçını kazanarak durumu 2-1 yaptı. Clippers böylece tarihinin ilk konferans finali galibiyetine ulaştı.

Los Angeles ekibinde süper yıldız Kawhi Leonard bu maçta da sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. All-star forveti Paul George, 27 sayı, 15 ribaund ve 8 asistle sahanın en etkili ismi olurken, Reggie Jackson 23 sayı, Hırvat pivot Ivica Zubac ise 15 sayı, 16 ribaundluk katkıda bulundu.

George, son 20 sezonda, 16 play-off maçında da 20 sayıyı geçen 4. olarak müthiş bir istatistiğe imza attı.

Suns'ta Deandre Ayton 18 sayı, 9 ribaund, ilk 2 mücadelede oynayamayan veteran guard Chris Paul 15 sayı, 12 asist, 3 top çalma ve sayı makinesi Devin Booker da 15 sayı, 5 ribaund, 5 asistle mücadele etti.

NBA'de Doğu Konferansı final serisinde ise Atlanta Hawks'ın Milwaukee Bucks karşısında 0-1 üstünlüğü bulunuyor.

Los Angeles Clippers, Batı Konferansı final serisinde durumu 2-1 yaptı

Los Angeles Clippers, Batı Konferansı final serisinde durumu 2-1 yaptı ile ilgili etiketler NBA Los Angeles Clippers Phoenix Suns paul george
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.