Loreal hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu? Hayvan deneyi yapan firmalar! Save Ralph deney tavşanı sosyal medyanın gündemine oturdu!

Clinique hayvan deneyi yapıyor mu? Birkaç gündür sosyal medyanın gündeminde olan bir kısa film var: Save Ralph! Türkçe karşılığı Ralph'i Kurtar olan bu kısa filmde bir deney tavşanı rol alıyor. Dünyaca ünlü kozmetik markalarının hayvanlar üzerinde yaptığı acımasız deneylere dikkat çeken Save Ralph kısa filmi akıllara şu soruyu getirdi: Hangi markalar hayvanlar üzerinde deney yapıyor?

Her gün kişisel bakım için birçok ürün kullanılıyor. Ancak bu ürünlerin bize ulaşana kadar hangi maceralardan geçtiği hakkında bazen duyarsız olunabiliyor. Bu ürünlerin bize yarar sağladığı muhakkak ancak birçok hayvan için bu ölüm demek. Bunlardan biri de deney tavşanı Ralph!

Save Ralph yani Ralph'i kurtar isimli kısa film birkaç gündür sosyal medyanın gündeminde. Dünyaca ünlü kozmetik firmalarının havyanlar üzerinde yaptığı acımasız deneylere dikkat çekmek için Spencer Susser tarafından yazılan ve yönetilen Stop-Motion kısa filmi, kozmetik ürünlerin bize gelene kadar hangi aşama ve testlerden geçtiğini tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor.

hayvan deneyleri

Deney hayvanı olarak yetiştirlen Ralph'in acılarla dolu yaşamının anlatıldığı Save Ralph'te Ricky Gervais, Zac Efron gibi başarılı oyuncuların seslendirmeleri yer alıyor.

Kozmetik İçin Kobay Yapılan Bir Tavşanı Anlatan Çarpıcı Kısa Film: Save  Ralph - Ekşi Şeyler

HAYVANLAR ÜZERİNDE DENEY YAPAN MARKALAR HANGİLERİ?

Özellikle kozmetik firmalarının hayvanlar üzerinde yaptıkları deneyler sosyal medyada tartışılıyor. İşte hayvanlar üzerinde deney yapan bazı firmalar:

L’oreal Paris
Colgate
Nivea
Finish
Gillette
Dove
Garnier
Signal

Loreal hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu? Hayvan deneyi yapan firmalar! Save Ralph deney tavşanı sosyal medyanın gündemine oturdu! ile ilgili etiketler sağlık save raplh ralphi kurtar
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.