Londra'da Türkiye karşıtı skandal afiş: Teröre açık destek! Dikkat çeken BBC ayrıntısı...

Türkiye’nin Suriye’ye askeri operasyon düzenleme sinyali vermesinin ardından, PKK tutuşmaya başlarken Londra'dan Türkiye karşıtı skandal görüntüler geldi. Londra'nın Haringey bölgesindeki duvarlara asılan "'Kürdistan'ı Savun, Türkiye Savaşını Durdur'" afişlerindeki BBC ayrıntısı ise teröre açık destek verildiğini kanıtlar nitelikte.

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü PKK/YPG unsurlarına karşı yeni bir operasyon düzenleme sinyalini vermesi, PKK ve destekçilerini tedirgin etti. 

"KÜRDİSTAN'I SAVUN, TÜRKİYE SAVAŞINI DURDUR"

SuperHaber'in yurt dışı kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre Londra'nın Haringey bölgesinde elçilik yakınlarına teröre açık destek veren Türkiye karşıtı skandal afişler asıldı. 

Afişte 'Kürdistan'ı Savun, Türkiye Savaşını Durdur' sloganının yazılı olduğu görülüyor. 

İŞİN İÇİNDE BBC DE VAR

Küresel bir eylem planlandığının açık açık belirtildiği afişteki ünlü ingiliz yayın kuruluşu BBC ayrıntısı ise dikkat çeker nitelikte. 

11 Haziran'da (bugün) saat 13:00'da gerçekleşeceği belirtilen eylemin adresi olarak BBC'nin Londra'daki genel merkezi Portland Place verilmiş. 

Londra'da Türkiye karşıtı skandal afiş: Teröre açık destek! Dikkat çeken BBC ayrıntısı...

İşte skandal afişte yazanlar

'Kürdistan'ı Savun, Türkiye Savaşını Durdur'

Küresel Eylem Günü: 13:00 

11 Haziran'da BBC'nin Londra'daki genel merkezi Portland Place

 

PKK'NIN İMAJ ÇALIŞMASINA DESTEK VERMİŞTİ

Ünlü ingiliz yayın kuruluşu BBC'nin daha önce de PKK'ya açık destek verdiği skandal PKK belgeseli ile teröristleri olabildiğince masum göstermişti. 

 Londra'da Türkiye karşıtı skandal afiş: Teröre açık destek! Dikkat çeken BBC ayrıntısı... - Resim : 2

BBC 2015 yılında PKK'nın Kuzey Irak'ta bulunan kamplarını ziyaret etmişti. özellikle kadın teröristlerle röportaj yapan, onların gündelik yaşamlarından, günlük ihtiyaçlarına kadar birçok konuda konuşan BBC muhabirleri, makyaj, cilt bakımı gibi ihtiyaçlarını karşılayan PKK'lıları da haberleştirerek, PKK'nın "eli kanlı terör örgütü" imajını yok etmek için elinden ne geliyorsa yapmıştı. Londra'da Türkiye karşıtı skandal afiş: Teröre açık destek! Dikkat çeken BBC ayrıntısı... - Resim : 3

Londra'da Türkiye karşıtı skandal afiş: Teröre açık destek! Dikkat çeken BBC ayrıntısı... ile ilgili etiketler BBC Türkiye Londra Afiş Kürdistan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.