Londra'da Nusret şoku!

'Salt Bae' (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan şef Nusret Gökçe'nin altın kaplı bifteği 800 sterlinden satması, İngiltere'de olay yarattı. Daily Mail gibi ülkenin en çok okunan gazeteleri de bu rakamın, İngilizler tarafından şaşkınlıkla karşılandığını yazdı.

Altı ülkede toplam 23 restoranı bulunan ve iki bin çalışanıyla hizmet sunan Nusret Gökçe, 24'üncü restoranını geçtiğimiz günlerde Beverly Hills'te açtı. Ünlü şef, şimdi de İngiltere'de ilk şubesini açacak olmanın heyecanını yaşıyor. Nusret Gökçe'nin Knightsbridge bölgesindeki dükkanındaki fiyatlar da belli oldu.

Londra'da Nusret şoku!

9.390 TL'LİK BİFTEK!

Ünlü şefin mekanlarındaki en gözde lezzetlerinden biri olan altın kaplama bifteğin fiyatı, Londra'da 800 sterlin yani yaklaşık 9.390 TL olarak belirlendi. Daily Mail gibi ülkenin en çok okunan gazeteleri de bu rakamın, İngilizler tarafından şaşkınlıkla karşılandığını yazdı.

 

Londra'da Nusret şoku! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe İngiltere Londra Nusret altın kaplama biftek altın kaplama et
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.