Londra'da kritik dörtlü zirve sona erdi...

Suriye konu başlıklı 10 Numara'da yapılacak Türkiye, Almanya Fransa ve İngiltere'nin katılacağı dörtlü zirve sona erdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın katıldığı Suriye konulu Dörtlü Zirve sona erdi.

Londra'daki Başbakanlık Ofisi'nde basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 50 dakika sürdü.

Londra'da kritik dörtlü zirve sona erdi...

ERDOĞAN: GAYET İYİ GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvenin ardından ofisten ayrılırken bir gazetecinin görüşmeye ilişkin sorusu üzerine, "Gayet iyi geçti." yanıtını verdi.

Toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT Başkanı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldı.

MERKEL'DEN AÇIKLAMA

Almanya Başbakanı Angela Merkel ise Suriye konulu Dörtlü Zirve'ye ilişkin, "İyi ve yararlı bir görüşme yaptık." değerlendirmesinde bulundu.

MACRON: TÜRKİYE BÜYÜK ÜLKE, SAYGI DUYUYORUM
Zirve sonrası açıklama yapan Fransa Cumhurbaşkanı Macron "Türkiye büyük ülke, dinamik entelektüel ve kültürel yaşamı var, saygı duyuyorum" dedi.

Londra'da kritik dörtlü zirve sona erdi... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Londra dörtlü zirve
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.