Londra gezisinde küpe takıp Gay kulübe üye olan gazeteci kim?

Süleyman Soylu'nun Cumhuriyet gazetesini hedef alan "terör manşetleri" suçlaması, Avrupa'da firari olarak bulunan Can Dündar'ı bir anda yeniden gündeme taşıdı... Buna eşgüdümlü olarak Can Dündar hakkındaki bir başka ilginç iddia ise yine medyada yer buldu! İşte Hulki Cevizoğlu'nun kitabında yer alan o Londra macerası...

Sedat Peker’in iddialarıyla ilgili TRT Haber’de çıktığı özel yayında açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Cumhuriyet gazetesini hedef alan ifadeler kullandı.

Yayında ‘Terör manşetleri’ başlığının yer aldığı bir dosyayı gösteren Soylu Cumhuriyet gazetesinin bazı içeriklerini teröre destek verildiği gerekçesi ile eleştirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun manşetlerini göstererek hedef aldığı Cumhuriyet gazetesi ise bugün Bakan’a yanıt yazısı yayımladı. Gazete, söz konusu manşetlerin Can Dündar’ın Genel Yayın Yönetmeni olduğu dönemde atıldığını vurguladı.

CAN DÜNDAR İSMİ YENİDEN GÜNDEMDE

Can Dündar ise bu konuda sosyal medya aracılığı ile bir paylaşım yaparak, manşetlerden kendisinin sorumlu olduğunu doğruladı.

Bu polemik sosyal medyada geniş yankı bulurken Dündar ile ilgili eski bir iddia yine gündeme geldi.

Jön Türk internet sitesinde yer alan iddia, gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun 1987 yılında çıkan Misyon adlı kitabına dayandırıldı.

Londra gezisinde küpe takıp Gay kulübe üye olan gazeteci kim?

Buna göre; Cevizoğlu kitabında, Turgut Özal tarafından Londra’ya gönderilen (kendisi de dahil) gazeteci grubuyla ilgili anılarını kaleme aldı.

Londra gezisinde küpe takıp Gay kulübe üye olan gazeteci kim? - Resim : 2

Londra gezisinde küpe takıp Gay kulübe üye olan gazeteci kim? - Resim : 3

Hulki Cevizoğlu ayrıca isim vermeden Londra’daki gazetecilerden birinin, bıyıklarını kestirip küpe taktığını ve “gay” kulübe üye olduğunu da yazdı.

Londra gezisinde küpe takıp Gay kulübe üye olan gazeteci kim? - Resim : 4

Cevizoğlu'nun bahsettiği geziye katılan isimler ise; Lalezar Sarıibrahimoğlu, Belgin Akaltan, Deniz Dülgerler, Berrin Tuncel, Derya Sazak, Can Dündar ve kendisi idi...O gazeteci grubunda bıyıklarını kestirip, küpe takan tek kişi ise Can Dündar'dı...

Londra gezisinde küpe takıp Gay kulübe üye olan gazeteci kim? - Resim : 5

 

İşte Can Dündar'ın Londra’daki önce bıyıklı, sonra bıyıksız hali;

 

Londra gezisinde küpe takıp Gay kulübe üye olan gazeteci kim? - Resim : 6

Londra gezisinde küpe takıp Gay kulübe üye olan gazeteci kim? - Resim : 7

Londra gezisinde küpe takıp Gay kulübe üye olan gazeteci kim? - Resim : 8

 

Ve işte bahse konu 'gay' club;

 

Londra gezisinde küpe takıp Gay kulübe üye olan gazeteci kim? - Resim : 9

Londra gezisinde küpe takıp Gay kulübe üye olan gazeteci kim? ile ilgili etiketler Can Dündar hulki cevizoğlu misyon gay club
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.