Lokman Hekim'in ömrü uzatan ölümsüz iksiri bulundu! İşte her derde deva limon suyu sarımsak kürü

Efsanevi bir şekilde adı nesillerden nesillere kadar ulaşan ve ölümsüzlük iksirini bulduğu konuşulan, Kur’an-ı Kerim ile halk efsanelerinin vazgeçilmezi olan Lokman Hekim’in limon suyu sarımsak kürü ile sizde ömrünüzü uzatabilirsiniz.

Lokman veya Lokman Hekim olarak bilinen Kur’an-ı Kerim ve halk efsanelerinde adı sık sık geçen bu kişi, İslam alimleri tarafından peygamber olduğu yönünde görüş bildirilmiştir. Lokman Hekim’in ölümsüzlük iksirini bulduğu ancak bu formülü kaybettiğine dair efsaneler de ortaya atılmıştır. Lokman Hekim’in limon sarımsak kürü ise bu ölümsüzlük iksiri olarak gösterilmiş ve ömrü uzattığına dair bilgiler vermiştir.

Damar tıkanıklıklarında birçok kişi tarafından denenen ve faydaları görülen limon sarımsak kürü özellikle ilerleyen yaşlarda damar tıkanıklarının %80’lere kadar giderilmesini sağlayan mucizevi bir etki göstermiştir. Anjiyo olması kararlaştırılan bir hastanın bu kürü uygulamasının ardından damarları açılmış ve ardından da ilaç tedavisine dönülmesine karar verilmiştir.

Lokman Hekim’in Limon Suyu Sarımsak Kürü 

• 45 diş sarımsak
• 2 lt limon suyu elde edecek kadar limon (Dilerseniz 2 litreyi tamamlamak için az bir miktar içme suyu da karıştırabilirsiniz.)
• Işık geçirmeyecek koyu renkli kavanoz

Lokman Hekim'in ömrü uzatan ölümsüz iksiri bulundu! İşte her derde deva limon suyu sarımsak kürü

Limon Suyu ve Sarımsak Kürünün Yapılışı

Limon suyu sarımsak karışımını hazırlarken öncelikle karanlık bir ortam tercih etmeniz gerekmektedir. Çünkü limon ışıkla temas ettiğinde faydası azalmaktadır. Sarımsakları yıkamadan soyun, havanda dövün veya blenderdan geçirin. Kavanozunuzun içerisine dövülmüş olan sarımsakları ilave edin.

Ardından yeterli miktarda limonumuzu çekirdekleri ile birlikte sıkın kavanozun içerisine ilave edin. Doğal sarımsak kullanırsanız kürünüz daha etkili sonuçlar verecektir. Tüm malzemeleri ekledikten sonra kavanozun kapağını sıkıca kapatınız. Koyu renkli kavanoz yoksa kavanozu siyah bir poşete de koyarak muhafaza edebilirsiniz. Önemli olan ışık geçirmeyen bir ortam oluşturmanız. 

Limon sarımsak karışımını 25 gün boyunca her gün çalkalamanız gerekmektedir. 25 gün sonrasında limon sarımsak kürü hazır hale gelmiştir.

Lokman Hekim'in ömrü uzatan ölümsüz iksiri bulundu! İşte her derde deva limon suyu sarımsak kürü - Resim : 2

Limon Sarımsak Kürü Uygulanışı 

25 gün bekletmiş olduğunuz bu karışımı sabahları aç karnına içmeniz gerekmektedir. Her gün içmeden önce kavanozu çalkalamanız gerekmektedir. 1 çay bardağı karışımı kahvaltıdan yarım saat önce içmelisiniz. 25 gün bu şekilde uyguladıktan sonra 10 gün ara vermeniz gerekmektedir. Sonra yine 25 gün uygulamalısınız. Her gün aynı saatlerde içerseniz daha etkili sonuçlar verecektir. Bu karışımı doktorlar yılda 2 kere yapılmasını önermektedir. 

Not: Eğer ilaç kullanıyorsanız ancak doktorunuzun bilgisi dahilinde limon sarımsak kürü uygulamanız gerekmektedir. Bazı ilaçlar ile etkileşime girebilir ve fayda yerine zararı olabilir. Ayrıca limonun tansiyon düşürücü etkisi vardır. Bu sebeple tansiyon problemi olanlarında doktor kontrolünde uygulaması gerekmektedir.

Lokman Hekim'in ömrü uzatan ölümsüz iksiri bulundu! İşte her derde deva limon suyu sarımsak kürü ile ilgili etiketler lokman hekim limon suyu sarımsak kürü ölümsüzlük iksiri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.