Loic Remy oynamaya karar verdi... Hamza Hamzaoğlu: "Çok istekli ve iyi çalışıyor"

Bu sezona da iyi bir giriş yapamayan ve sadece 3 maçta forma giyen Loic Remy, eski teknik direktör Bülent Uygun tarafından keyfi oynamamakla suçlanmıştı. Çaykur Rizespor'un yeni hocası Hamza Hamzaoğlu, 34 yaşındaki santrfor için umutlu konuştu.

Çaykur Rizespor'un "yıldız" golcüsü Loic Remy, yeni teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yla yeni bir başlangıç yapmak istiyor. 34 yaşındaki Fransız santrforla ilgili konuşan Hamzaoğlu, "Biz Remy'den faydalanacağız. Çok istekli ve iyi çalışıyor. Fiziksel olarak iyi bir Remy her zaman bu takıma faydalı olur" dedi.

Karadeniz ekibine geçen yaz transfer olan ve ilk sezonun 19 maça çıkıp 7 gol atan Remy, yılın büyük bölümünü sakatlık gerekçesiyle İstanbul'da tedavide geçirmişti. Bu sezona da iyi bir giriş yapamayan ve sadece 3 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu, eski teknik direktör Bülent Uygun tarafından keyfi oynamamakla suçlanmıştı. Fransa'nın Lille takımından transfer edilen Loic Remy, sözleşmesinin son yılına giriyor.

Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Hamza Hamzaoğlu idman öncesi verdiği demeçte önlerindeki yolun uzun olduğunu belirterek, "Önemli olan kararlı ve sağlam adımlar atarak yürümek" dedi.

Loic Remy oynamaya karar verdi... Hamza Hamzaoğlu: "Çok istekli ve iyi çalışıyor"

SAKATLIKLARDA SON DURUM

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın kendileri için iyi olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, "Oyun olarak eksikleri tamamlamaya çalıştık. Sakat oyuncuların tedavisi için çalıştık. Yasin Pehlivan tedavi oldu. Gökhan Gönül Almanya'ya tedavi için gitti. Remy çalışmalara başladı. Kısa sürede aramızda olacaklar. Nathan Mozango fiziksel olarak hazır değil ama Baino takımla çalışmalara başladı. Doğru zamanda sahaya süreceğiz. Gökhan Akkan çalışıyor. Hafta sonu takımla birlikte olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Ligde son sıralarda olmalarının kendilerini olumsuz etkilemesine izin vermemeye çalıştıklarını kaydeden Hamzaoğlu, "Çok sabırlı olmaya ihtiyacımız var. Maç kazansak bile yine diplerde olacağız. Bu bizi asla ümitsizliğe sevk etmesin. Önemli olan ligin sonunda nerede olacağımız. Ligi iyi yerde bitireceğimize inanıyorum." dedi.

Hamza Hamzaoğlu, takımın fiziksel ve mental olarak ilk haftalarda alınan kötü sonuçlarla yıprandığına işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takım olarak oynama eksiğimiz ön plana çıkıyor. Bireysel üstünlükten çok takım olarak ön plana çıkmalıyız. Yaptığımız çalışmalarda takım olarak pozitif yönde geri dönüşümüz var. Önemli olan artık her maç aynı konsantrasyonda oynamak. Sezon sonuna kadar her maça final havasında çıkacağız. Finalleri kaybetmek hedefi kaçırdığımız anlamına gelmez. Hiç ummadığımız maçlarda kayıplarımız olacak. Önümüzdeki yol uzun. Önemli olan kararlı ve sağlam adımlar atarak yürümek."

Loic Remy oynamaya karar verdi... Hamza Hamzaoğlu: "Çok istekli ve iyi çalışıyor" ile ilgili etiketler Çaykur Rizespor Loic Remy Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.