Ljajic'in sözleşmesindeki o madde ortaya çıktı!

Beşiktaş'ın Torino'dan zorunlu satın alma maddesiyle kiraladığı Ljajic'in sözleşmesindeki önemli bir detay ortaya çıktı. Sözleşmede zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi için siyah-beyazlıların ligi ilk 3'te bitirmesi gerektiğinin olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ın sezon başında Torino'dan kiraladığı Adem Ljajic, Akhisarspor maçıyla birlikte Siyah Beyazlılar'da 17'nci maçına çıktı. Sözleşmesinde 6,5 milyon euroluk zorunlu satın alma maddesi bulunan Sırp futbolcuyla ilgili İtalyan basınından gündem yaratan bir iddia geldi.

Toro adlı internet sitesinin yayımladığı haberde Beşiktaş'ın Torino'yla yaptığı anlaşmaya göre zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi için 17 maçın yanı sıra Siyah Beyazlılar'ın ligi ilk 3'te bitirme şartının da olduğu ifade edildi.

SEZON SONUNDA BELLİ OLACAK!

Haberde Kara Kartal'ın 27 yaşındaki futbolcuyu şu an için satın almak zorunda olmadığı ve böyle bir zorunluluğun oluşması için sezon sonunun beklenmesi gerektiğinin altı çizildi. Öte yandan Ljajic'in Torino'ya geri dönme ihtimalinin ise çok zor olduğu kaydedildi.

Ljajic'in sözleşmesindeki o madde ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Adem Ljajic
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.