Kardeşlerim Dizisinde Süsen ve Ömer Aşkı Alevlendi! İşte Süsen ve Ömer'in Flört Halleri!

Cumartesi Akşamlarına damga vuran Kardeşlerim dizisinde Süsen ve Ömer ikilisi bu akşam sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Lizge Cömert ve Yiğit Koçak'tan gelen bu poz ikilinin takipçileri tarafından paylaşım yağmuruna tutuldu. İşte Süsen ve Ömer'in flört halleri...

Kardeşlerim dizisinin sevilen ikilisi Süsen ve Ömer'in bugün sosyal medyadaki pozları en çok etkileşim alan fotoğraf oldu. Lizge Cömert ve Yiğit Koçak ikilisi son dönemin en popüler çifti oldu. Kardeşlerim Dizisinde Süsen ve Ömer Aşkı Alevlendi! İşte Süsen ve Ömer'in Flört Halleri!

Süsen ve Ömer çiftinin flört halleri Kardeşlerim dizisine damga vurmaya devam ediyor. İkilinin bugün sosyal medyada paylaştığı selfie ise yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

İşte Süsen ve Ömer'in Flört Halleri

Kardeşlerim Dizisinde Süsen ve Ömer Aşkı Alevlendi! İşte Süsen ve Ömer'in Flört Halleri!

Kardeşlerim Dizisinde Süsen ve Ömer Aşkı Alevlendi! İşte Süsen ve Ömer'in Flört Halleri! - Resim : 2

 

 

 

Kardeşlerim Dizisinde Süsen ve Ömer Aşkı Alevlendi! İşte Süsen ve Ömer'in Flört Halleri! ile ilgili etiketler kardeşlerim süsen ömer Yiğit Koçak lizge cömert
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.