Liverpool'a Anfield'da Napoli çelmesi: 1-1

Napoli'yi konuk eden Liverpool, rakibiyle 1-1 berabere kalarak gruptan lider çıkmayı garantileme fırsatını tepti.

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Liverpool ile Napoli Anfield Road'da karşı karşıya geldi.

Liverpool'da Fabinho henüz 19. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. İki dakika sonra da Mertens ile hava topuna çıkan Van Dijk yerde kaldı. Hakem pozisyonu devam ettirirken yıldız stoperin eksik bıraktığı alanı değerlendiren Mertens topu filelere gönderdi ve Napoli maçta 1-0 öne geçti. Fabinho'nun sakatlığı ve yenilen golle oyun planı ekteye uğrayan Liverpool, neredeyse ilk yarının sonuna kadar bocaladı.

İkinci yarıda daha iyi bir futbol oynayan ev sahibi, aradığı golü duran toptan buldu. 65. dakikada korner atışına iyi yükselen Dejan Lovren, takımına beraberliği getiren golü attı.

Liverpool'a Anfield'da Napoli çelmesi: 1-1

Maç boyu Napoli 4 kez şut çekerken sadece 1 tanesi filelerle buluştu ve golü de bu şutla buldu.

1-1'lik beraberlikle Liverpool 10 puanla liderliğini sürdürdü ancak gruptan çıkmayı garantileyemedi. Napoli ise 9 puanda kaldı ikinci sırada yer almaya devam etti.

Son maçlarda Liverpool Salzburg deplasmanına çıkacak. Eğer İngiliz temsilcisi bu maçı kaybederse Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasında veda edecek. Napoli ise son maçta grubun zayıf halkası Genk'le evinde karşılaşacak.

 

 

Liverpool'a Anfield'da Napoli çelmesi: 1-1 ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle UEFA Şampiyonlar Ligi Liverpool Napoli link İtalya Anfield Road
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.