Liverpool zor da olsa kazandı!

Premier Lig'in 2. haftasında Liverpool, Southampton'ın konuğu oldu. Jürgen Klopp'un öğrencileri zorlansalar da sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Ligin ilk haftasında sahasında Norwich City'yi 4-1 mağlup eden Liverpool, hafta içinde de İstanbul'da Chelsea'yi devirerek UEFA Süper Kupa'yı müzesine götürürken Southampton deplasmanında da yıldızlarıyla güldü.

İlk yarıda etkili bir oyun sergilemekte zorlanan Liverpool'da 45+1. dakikada sahneye çıkan Sadio Mane, takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk devre bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında hücumda daha etkin bir görüntü çizen Liverpool, bu kez 71. dakikada Roberto Firmino ile ikinci golü buldu ve rahatladı.

Mücadelenin 83. dakikasında Liverpool kalecisi Adrian büyük bir hata yaptı. Ayağındaki topu birkaç metre önünde bulunan rakibi Danny Ings'e gönderen Adrian, Ings'in boş alandaki vuruşuyla topu ağlarında gördü ve skor 2-1'e geldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Liverpool, Southampton deplasmanından 2-1'lik zaferle ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı ve iki maç sonunda 6 puana ulaştı. İlk hafta Burnley deplasmanından 3-0'lık yenilgiyle dönen Southampton ise ikinci hafta da puanla tanışamadı.

Liverpool zor da olsa kazandı!

 

 

Liverpool zor da olsa kazandı! ile ilgili etiketler UEFA Liverpool Premier Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.