Liverpool yarı finalde!

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçında Liverpool, Anfield Road'da 3-0 yendiği Manchester City'yi, Edihad'da da 2-1 mağlup ederek kupada yarı finale yükseldi.

Sezon boyunca Premier Lig'de fırtına gibi esen Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi rüyası bu sonuçla çeyrek finalde son buldu. Etihad'daki karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Guardiola'nın öğrencileri, 2. dakikada Gabriel Jesus'un golüyle 1-0 öne geçti. Erken gelen golün coşkusuyla baskısını iyice artıran City, 41. dakikada Bernardo Silva ile ikinci gole çok yaklaştı. Portekizli orta sahanın sert şutunda top direkten döndü. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Manchester City üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın 56. dakikasında sahneye çıkan Mohamed Salah, attığı golle Liverpool'a yarı finalin kapılarını açarken, Manchester City'nin tur umutlarını söndürdü. Golün şokunu üzerinden atamayan Manchester City, maçın kalan bölümünde oyunun kontrolünü tamamen Liverpool'a kaptırdı. Kırmızılar, 77. dakikada Roberto Firmino'nun golüyle 2-1 öne geçti. Kalan bölümde başka gol olmayınca Liverpool, 3-0'ın rövanşında Manchester City'yi 2-1 mağlup ederek Devler Ligi'nde 10. kez yarı finale yükseldi.

Bu arada Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohammed Salah, 45. resmi maçında 39 kez ağları havalandırken, Şampiyonlar Ligi tarihinde bir sezonda en fazla gol (8) atan Afrikalı oyuncu oldu.

Manchester City menajeri Pep Guardiola, ilk yarının bitmesinin ardından maçın hakemi Antonio Mateu Lahoz'a gösterdiği tepki nedeniyle tribüne gönderildi.

Liverpool yarı finalde! ile ilgili etiketler Manchester City Liverpool canlı izle canlı yayın tivibu spor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.