Liverpool sürprize izin vermedi!

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda son şampiyon Liverpool'un Salzburg'u konuk ettiği maç müthiş düelloya sahne oldu. İngiliz devi 3-0 öne geçerken pes etmeyen Salzburg skoru 3-3-3'e getirdi. Ancak Salah sahne alarak sürprize izin vermedi.

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda son şampiyon Liverpool zor duruma düştüğü maçta Salzburg'u 4-3 yenerek gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Sadio Mane, Andrew Robertson ve Muhammed Salah'ın golleriyle 3-0 öne geçen Liverpool'a konuk takım Hee-Chan Hwang, Takumi Minamino ve Erling Haland ile yanıt vererek skoru 3-3'e getirdi.

Ancak 69. dakikada Salah ile bir gol daha bulan Klopp'un öğrencileri, seyircisi önünde sahadan üç puanla ayrıldı.

Chelsea, Yusuf ve Zeki'nin takımını devirdi: 2-1

Milli futbolculardan Zeki Çelik'in ilk onbirde, Yusuf Yazıcı'nın yedek başladığı maçta Fransız ekibi Lille, sahasında İngiliz temsilcisi Chelsea ile karşılaştı.

Londra ekibinin genç yıldızı Tammy Abraham ile 22. dakikada öne geçtiği maçta Lille, 33. dakikada Victor Osimhen ile beraberliği yakaladı. Chelsea, 77. dakikada Willian'ın attığı golle rakibini 2-1 yendi ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. Yusuf Yazıcı, 62. dakikada Jonathan Ikone'nin yerine oyuna girdi.

 

Liverpool sürprize izin vermedi! ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle UEFA Şampiyonlar Ligi Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.