Ozan Kabak ve Liverpool'a 90+6 şoku!

Liverpool evinde Newcastle United'a 2 puan kaybetti: 1-1... Anfield Road'a üst üste 2 galibiyetle gelen Siyah-Beyazlılar 90+3'te Callum Wilson'la 1-1'i buldu. Ancak bu gol "elle oynama" nedeniyle iptal edildi. Pes etmeyen Steve Bruce'un takımı 90+6'te Joe Willock'la bir gol daha buldu ve Liverpool'a gönül verenleri üzdü!

Premier League'in 33. haftasında Liverpool ile Newcastle United Anfield Road'da 1-1 berabere kaldı. Ozan Kabak'ın 90 dakika forma giydiği maçta "Kırmızılar"ı yıkan gol 90+6'da geldi ve santrası yapılmadı...

3 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve geçen hafta Leeds United deplasmanında 87'de yediği golle 1 puana razı olan Liverpool, benzer bir şoku bu hafta da evinde yaşadı. Jürgen Klopp'un takımı henüz 3. dakikada Mohamed Salah'ın golüyle öne geçtiği ve 9'u isabetli 22 şut çektiği maçta farkı açamayınca fatura ağır oldu.

Anfield Road'a üst üste 2 galibiyetle gelen Siyah-Beyazlılar 90+3'te Callum Wilson'la 1-1'i buldu. Ancak bu gol "elle oynama" nedeniyle iptal edildi. Pes etmeyen Steve Bruce'un takımı 90+6'te Joe Willock'la bir gol daha buldu ve Liverpool'a gönül verenleri üzdü!

Devre arasında Arsenal'den kiralanan İngiliz orta saha oyuncusu Willock, geçen hafta da 3-2'lik West Ham United maçında galibiyeti getiren golü atmıştı. 

Kümede kalma savaşında ışığı gören Newcastle United 33 maçta 36 puana ulaştı. İlk 4 yarışında büyük yara alan Liverpool'un puanı ise 54 oldu.

Ozan Kabak ve Liverpool'a 90+6 şoku! ile ilgili etiketler Liverpool Ozan Kabak Newcastle United Joe Willock premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.