Liverpool-Manchester United kapışmasında gol sesi çıkmadı

İngiltere'nin en büyük derbisinde kazanan çıkmadı: 0-0... Müthiş bir form grafiği yakalayan Manchester United, lider geldiği Liverpool deplasmanından lider ayrılmayı başardı. Golcüleri grev yapan Liverpool, 3 maçtır gol sevinci yaşayamıyor!

Premier League'in 19. haftasında Liverpool ile Manchester United, 1-1 berabere kaldı. Anfield Road'a 11 maçlık yenilmezlik serisiyle lider olarak gelen United, ezeli rakibiyle golsüz berabere kalarak seriyi 12 maça çıkardı ve 37 puanla liderliğini sürdürdü.

Ada futbolunun en çok şampiyon olan iki takımının kapışmasında kazanan çıkmazken, Liverpool'un gol atamama serisi 3 maça çıktı. Son 4 maçında sadece 3 puan toplayabilen Jürgen Klopp'un takımı bu srüeçte yalnızca 1 gol atabildi.

34 puanla 3. sırada bulunan Liverpool, perşembe günü Burnley'i ağırlayacak. Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde şampiyonluğa koşan Kırmızı Şeytanlar ise çarşamba akşam Fulham'a konuk olacak.

Liverpool-Manchester United kapışmasında gol sesi çıkmadı

Liverpool-Manchester United kapışmasında gol sesi çıkmadı ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Liverpool Manchester United
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.