Manchester City deplasmanda Liverpool'u paramparça etti: 1-4

Premier League'de Manchester City fırtınası esmeye devam ediyor. Anfield Road'a 9'da 9'la gelen City, son şampiyon Liverpool'u 4-1 mağlup ederek galibiyet serisini 10 maça çıkardı. Şampiyonluğa koşan Guardiola'nın takımında İlkay Gündoğan maça damga vurdu.

Premier League'in 23. haftasında Liverpool'a konuk olan Manchester City, dev maçı 3-1 kazanarak liderliğini perçinledi. City'nin Türk yıldızı İlkay Gündoğan, bir penaltı kaçırdığı maçta 2 gol atarak Anfield Road'a damgasını vurdu.

Liverpool deplasmanında 9 maçlık galibiyet serisi ve 47 puanla lider olarak gelen Manchester City, 37'de kazandığı penaltıyı İlkay Gündoğan'la kaçırdı. İlk yarısı 0-0 biten maçta City, 48'de İlkay'la bu kez golü buldu ve 0-1 öne geçti.

Evindeki son 2 maçta Burnley ve Brighton Hove&Albion'a mağlup olan, iç sahada 4 maçtır galip gelemeyen Liverpol, 63'te Mohamed Salah'ın penaltı golüyle skoru 1-1'e getirdi. 73'te İlkay Gündoğan bir kez daha sahneye çıktı ve takımını yeniden öne geçirdi: 1-2. Premier League'de 17 maçta 9 gole ulaşan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Phil Foden'ın ikramını geri çevirmedi.

Pep Guardiola'nın takımı 76'da Raheem Sterling, 84'te de Foden attığı gollerle dev maçı 4-1 kazandı ve puanını 50 yaparak en yakın rakibi Manchester United'ın 2 puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçti. 10'da 10 yapan City, haftaya Tottenham Hotspur'u ağırlayacak.

40 puanla 4. sırada kalan Jürgen Kloop'un şampiyonu Liverpool'unda yeni transfer Ozan Kabak maça yedek başladı ve oyuna girmedi. "Kırmızılılar" 24. haftada Leicester City'ye konuk olacak.

Manchester City deplasmanda Liverpool'u paramparça etti: 1-4 ile ilgili etiketler Manchester City Liverpool İlkay Gündoğan premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.