Liverpool evinde Fulham'a da mağlup

Anfield Road kabus evine döndü... Liverpool, Ozan Kabak'ın sakatlığı nedeniyle oynamadığı maçta evinde üst üste 6. yenilgiyi Fulham'dan aldı: 0-1. Jürgen Klopp'un takımında kötü gidişat devam ederken Londra ekibi kümede kalma adına umutlandı.

Liverpool'un paraşütsüz düşüşü sürüyor... Premier League'in 27. haftasında kümede kalma savaşı veren Fulham'ı ağırlayan son şampiyon Liverpool, 0-1 mağlup olarak Anfield Road'da üst üste 6. yenilgisini aldı. Jürgen Klopp'un takımı evinde 8 maçtır kazanamıyor.

Haftaya 23 puanla 18. sırada giren Fulham, 45'te eski Galatasaraylı Mario Lemina'nın golüyle soyunma odasına 0-1 önde girdi ve maçı kazanmayı başardı. 5 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta Tottenham karşısında son bulan Fulham modaya uydu ve Liverpool'u evinde yenerek, WBA ile Newcastle United'ın 0-0 berabere kaldığı haftada kümede kalmak adında kritik bir galibiyet elde etti.

Liverpool'un 1-0 kaybettiği son Chelsea maçında 90 dakika sahada kalan ancak Klopp'un ertesi gün sakatlandığını açıkladığı milli stoper Ozan Kabak forma giyemedi. Klopp'la sorunları ayyuka çıkan ve sezon sonunda takımdan ayrılması gündeme gelen Salah ise bu kez 90 dakika forma giydi ancak etkili olamadı.

 

Liverpool evinde Fulham'a da mağlup ile ilgili etiketler Liverpool Fulham premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.