Liverpool-Everton maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında Liverpool, sahasında Everton'u ağırlayacak. Söz konusu karşılaşmayı büyük bir heyecanla bekleyen futbol severler maçın saat kaçta, hangi kanal üzerinden yayınlanacağını araştırmaya başladı. İşte, Liverpool-Everton karşılaşması yayın saati! Ayrıntılar haberimizde...

Ozan Kabak'ın formasını giydiği Liverpool Premier Lig'in 25. haftasıyla birlikte Everton'u konuk edecek. Liverpool bu sezon ligde 24 maçta 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Bir maçı eksik Everton ise 23 maçın 11'ini kazanırken, 4 kez berabere kaldı ve 8 defa yenilgi yaşadı. Söz konusu mücadelenin yayın saati ve yayınlanacağı kanala dair tüm ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

LIVERPOOL-EVERTON MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Anfield'da oynanacak mücadeleye 20.30'da başlanacak. S Sport'tan naklen yayınlanacak olan karşılamada Ozan Kabak, Liverpool'un kadrosunda yer alacak. 

SÖZ KONUSU MÜCADELEYİ CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Liverpool bu sezon ligde 24 maçta 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. 40 puan toplayan Kırmızılar, 6. sırada yer alıyor.

Bir maçı eksik Everton ise 23 maçın 11'ini kazanırken, 4 kez berabere kaldı ve 8 defa yenilgi yaşadı. 37 puan toplayan Everton, 7. sıraya yerleşti.

"OZAN'IN PERFORMANSI ÇOK İYİYDİ"

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçının hemen ardından Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, başarılı bir performans gösteren Ozan Kabak için, "Ozan'ın performansı çok iyiydi. Sahadaki duruşu çok iyiydi. Partneri Henderson da iyi maç çıkardı. Savunmanın bugünkü performansı genel olarak beni tatmin etti" dedi.

 

Liverpool-Everton maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Liverpool Everton Süper Lig maç ingiltere premier lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.