Liverpool ile Chelsea yenişemedi... Premier League'de haftanın maçı 1-1 sona erdi

Premier League'in 3. haftasında şampiyonluk adaylarından Liverpool ile Chelsea 1-1 berabere kaldı. Sezona 2'de 2'yle başlayan ve gol yemeyen iki takımın mücadelesinde kazanan yok. Günün ilk maçında ise Manchester City evinde Arsenal'i 5 golle geçti.

Premier League'de Liverpool-Chelsea kapışması 1-1 sona erdi. 22'de Alman yıldızı Kai Havertz'le öne geçen Londra ekibi, ilk yarı biterken hem 10 kişi kaldı, hem de penaltıdan golü yedi.

Reece James yaptırdığı penaltı sonra kırmızı kart gördü. Mohamed Salah penaltıyı gole çevirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. "Kırmızılar" 10 kişi oynayan rakibine 2. yarıda gol atamadı ve puanlar paylaşıldı.

Sezona Norwich City'yi deplasmanda 3-0 yenerek başlayan Liverpool, 2. hafta evinde Burnley'i 2-0 yenmişti. Geçen sezonun olumsuz izlerini üzerinden atan Jürgen Klopp'un takımı ilk büyük sınavında galip gelemedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi zaferinin ardından Thomas Tuchel'le sezona Charity Shield'i kazanarak başlayan Chelsea ise ilk hafta evinde Crystal Palace'ı 3-0, geçen hafta da Londra derbisinde Arsenal'i 2-0'la geçmişti. 

Liverpool ile Chelsea yenişemedi... Premier League'de haftanın maçı 1-1 sona erdi

MANCHESTER CİTY'DEN NET GALİBİYET

Sezona 1-0'lık Tottenham Hotspur yenilgisiyle başlayan ancak 2. hafta evinde Norwich City'yi 5'leyen Manchester City, aynı tarifeyi Arsenal'e de uyguladı.

Açılışı 7'de İlkay Gündoğan'la yapan City, ilk yarıyı Ferran Torres (12) ve Gabriel Jesus'un (43) golleriyle 3-0 önde tamamladı. Londra ekibinde Granit Xhaka 35'te kırmızı kart gördü.

2. yarıda vites düşürmeyen Guardiola'nın takımı, 53'te Rodri, 84'te Ferran Torres'in golleriyle 5-0 galip geldi.

Mikel Arteta yönetiminde bu sezon transfere 150 milyon euro harcayan Arsenal sezona 3'te 0'la başlarken hiç gol atamadı. Kuzey Londra ekibi, -9 averajla son sırada ve tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaptı. Milli arada Arteta'nın görevinde kalıp kalmayacağı merak ediliyor.

Liverpool ile Chelsea yenişemedi... Premier League'de haftanın maçı 1-1 sona erdi ile ilgili etiketler Liverpool Chelsea Manchester City Arsenal İlkay Gündoğan Mikel Arteta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.