Jürgen Klopp: Suratımızın ortasına sert bir yumruk yemiş gibiyiz

Burnley karşısında yüzde 72 topa sahip olma, 27 şut, 12 korner ve 90 dakika tek kale oynayan Liverpool, yenilmekten kurtulamadı. Anfield Road'da 68 maçlık yenilmezlik serisinin sonuna gelen son şampiyonda Alman menajer Klopp, "Suratımızın ortasına sert bir yumruk yemiş gibiyiz" dedi.

Premier League'in 18. haftası büyük bir sürprize sahne oldu. Evinde 68 maçtır kaybetmeyen son şampiyon Liverpool, kümede kalma savaşı veren takımlardan Burnley'e 0-1 mağlup olarak seriyi bitirdi.

34 puanda kalan ve lider Manchester United'ın 6 puan gerisine düşen "Kırmızılar" evinde oynadığı son 3 maçta 2 puan toplayabildi. 5 haftadır kazanamayan Jürgen Klopp'un takımını haftaya Tottenham Hotspur deplasmanında zor bir sınav daha bekliyor.

Maçtan sonra sorumluluğu üzerine alan Klopp, "Bugün kaybetmeyi başardık. Hata benim. Sorumluluk bana ait. Suratımızın ortasına sert bir yumruk yemiş gibiyiz" dedi.

İngiliz hakem Mike Dean'in 82. dakikada verdiği penaltı kararı da maça damgasını vurdu. Liverpool'un Brezilyalı kalecisi Alison Becker, pozisyonda rakibine dokunmadığını ısrarla vurguladı. Tartışmalı pozisyonda VAR'a gidilmemesi Ada'da gündem olmadı. Burnley'nin galibiyet golünü Avustralyalı golcü Ahley Barnes'ın attı.

Burnley kulübü ise Twitter hesabından Anfield Road'un skorboardunun fotoğrafını paylayaşarak taraftarlarına "Günaydın" dedi. 3 maçtır kazanamayan Sean Dyche'ın takımı bu galibiyetle nefes aldı. Puanını 19'a yükselten ve alt sıralardan kurtulmak adına çok kritik bir 3 puan alan Bordo-Mavililar, Liverpool'la geçen sezon da deplasmanda berabere kalmıştı.

Jürgen Klopp: Suratımızın ortasına sert bir yumruk yemiş gibiyiz ile ilgili etiketler Liverpool Burnley Jürgen Klopp Sean Dyche premier league
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.