"Liverpool buradan şampiyonluğu vermez!"

Premier Lig'de iki dev ekibi karşı karşıya getiren mücadeleyi Liverpool 3-1 kazandı ve Manchester City ile arasındaki puan farkını 9'a çıkardı. Maç sonrası Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar geldi!

 

Premier Lig'de son olarak Manchester United'ı çalıştıran ve şu sıralar yorumculuk yapan Jose Mourinho, şampiyonluk yarışı hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Jose Mourinho, Liverpool'un Manchester City'i 3-1 mağlup etmesinin ardından Premier Lig'de şampiyonluk yarışının bittiğini söyledi.

"Liverpool buradan şampiyonluğu vermez!"

"BURADAN ŞAMPİYONLUĞU VERMEZLER"

Maç sonu yorumlar yapan Mourinho, "Bence Premier Lig'de şampiyonluk yarışı bitti. Olağanüstü bir şey olmazsa, mesela dramatik bir sakatlık yaşanmazsa, Liverpool'un buradan şampiyonluğu vermeyeceğini düşünüyorum" dedi.

Premier Lig'de ilk 12 haftada 11 galibiyet, 1 beraberlik alan Liverpool, 34 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Manchester City'nin ise 25 puanı bulunuyor.

"Liverpool buradan şampiyonluğu vermez!" ile ilgili etiketler Manchester City Liverpool Jose Mourinho
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.