Liverpool, 19 yaşındaki Portekizli orta saha Fabio Carvalho'yu transfer etti

Premier Lig maçları sonucu ligi 2. sırada tamamlayan ve şampiyonluğu City'ye kaptıran Liverpool'da transfer çalışmaları hemen başladı ve ilk resmi açıklama geldi. Liverpool, Fulham'ın 19 yaşındaki oyuncusu Fabio Carvalho ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. 19 yaşındaki Portekizli bu sezon Championship'te 36 kez forma giydi ve 10 gol, 8 asistlik performansa imza attı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, 19 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Fabio Carvalho'yu transfer etti.

İngiliz kulübünden yapılan açıklamada, "Liverpool, Fabio Carvalho'nun bu yaz kulübe katılacağını doğruluyor" denildi. Açıklamada, Premier Lig'e yükselen Fulham'dan transfer edilen 19 yaşındaki futbolcunun, 1 Temmuz'da resmi olarak Liverpool'a katılacağı belirtildi. Carvalho, Fulham'ın bu sezon Premier Lig'e yükselmesine 36 maçta 10 gol atarak katkı verdi.

Liverpool, 19 yaşındaki Portekizli orta saha Fabio Carvalho'yu transfer etti ile ilgili etiketler Liverpool İngiltere Premier Lig Fulhan Fabio Carvalho
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.