Liseli kızlar, kendilerini ziyaret etmeyen arkadaşlarını dövdü!

Adana'da liseli bir genç kız hırsızlık suçundan bir süre önce cezaevine girip çıktıktan sonra kendisini ziyarete gelmeyen arkadaşını diğer arkadaşlarıyla birlikte darp etti. Adli tıp birimine getirilen kızlardan biri basın mensuplarına saldırırken, diğerleri hangi televizyonda çıkacaklarını sordu.

Olay, Adana'nın Çukurova ilçesi, Toros Mahallesi'nde meydana geldi. 18 yaşındaki Buse D. okuldan eve geldiğinde anne Nurten A. kızının darp edildiğini görünce ne olduğunu sordu. Genç kız okuldan arkadaşlarının kendisini darp ettiğini söyledi.

CEZAEVİNDE ZİYARETE GİTMEDİ DİYE...

Bunun üzerine anne, Fatih Polis Merkezi'ne giderek şikayette bulundu. Genç kız, "Bir süre önce liseden arkadaşımız M.K.'nın bazı suçlardan kaydı vardı en sonda hırsızlık suçundan cezaevine girip çıktı. Ben M.K. cezaevindeyken ziyaretine gitmedim. Çıkınca bu nedenle arkadaşları Burcu K., Özge Y. ve K.B. ile birlikte beni okuldan alıp M.K'nin evine götürüp burada darp edip bıraktılar. En son da okul çıkışında Toros Mahallesi'nde beni sokakta darp ettiler" diye olayı anlatıp şikayette bulundu.

1763757_940x531

Polis bunun üzerine haklarında şikayet olan kız öğrencileri okulda gözaltına aldı. Yaşı küçük olan iki kız öğrenci çocuk şube müdürlüğüne teslim edilirken, yaşı büyük olan iki kız öğrencinin ise Fatih Polis Merkezinde ifadesi alındı. Sağlık kontrolü için adli tıp birimine getirilen kızlardan biri basın mensuplarına saldırırken, diğerleri hangi televizyonda çıkacaklarını sordu. Öğrenciler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

a11

Liseli kızlar, kendilerini ziyaret etmeyen arkadaşlarını dövdü! ile ilgili etiketler Adana Kavga Darp cezaevi kız kavgası hangi kanal liseli kızlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.