Liselere karne var mı? Liseler karne alacak mı?

Liselere Karne var mı yok mu veliler ve öğrenciler tarafından araştırılıyor. Binlerce öğrencinin merakla beklediği karne günü liseler için karne girişinin yapılmaması dikkat çekti. Sizler için araştırdık 2021 yılı liselere karne var mı, verilecek mi detaylar haberimizde.

Liselere karne var mı merak ediliyor. Binlerce Lise öğrencisinin ilk ve orta öğretimin karnesini aldığı 22 Ocak Cuma günü e-okul sisteminde karne notlarını bulamaması liselere karne verilmeyecek mi sorusunu getirdi. Liseler karne alacak mı merak ediliyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların tekrardan yüz yüze eğitime geçebilmesi için pandemi nedeni ile vaka sayılarının düşmesi durumunda okullara dönüşün olabileceğini vurgulamıştı. Bir haftalık tatilinde öne çekilere Şubat tatiline eklenmesi ile öğrenciler 23 gün boyunca tatil yapacaklar. İlk ve Orta okulların karnelerine kavuştuğu 22 Ocak 2021 Cuma günü liseler karne alacak mı, liselere karne var mı sizler için araştırdık.

Liselere karne var mı? Liseler karne alacak mı?

Liselere Karne Var Mı? Liseler Karne Alacak Mı?

Lise öğrencileri e-okul üzerinden karnelerine ulaşan İlk ve Orta okul öğrencilerinin aksine bugün karnelerini sistemde bulamadı. Veliler lise öğrencilerinin karne notlarının ne zaman belli olacağını eğitimin nasıl devam edeceğini merak ediyor.

Lise öğrencileri bu yıl okullarda yüz yüze sınavlarının hepsi tamamlayamadığı için yarıyıl tatiline ilk kez karne almadan girecekleri açıklandı. Liselilerin birinci döneme ilişkin sınavları, salgının seyrine göre planlanacağı açıklandı. 15 Şubat'tan sonra yapılma kararı alınan sınavlar salgının kontrol altına alınması durumunda gerçekleştirilecek. 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemine ilişkin karne notları, sınavların yapılabilirlik durumundan sonra verileceği ve  karne basımı ve dağıtımı bu dönem yapılamayacağı açıklandı.

E- Okul Karne Notları Nasıl Öğrenilir?

Sistem üzerinden bu yıl verilecek olan dijital karnelere e-Karne denilmektedir. Pandemi sürecinde karneler Milli Eğitim Bakanlığı'nın e-Okul sistemi üzerinden veliler ile paylaşımı planlanmaktadır.

Tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilmektedir. Öğrenciler yine, "takdir ve teşekkür" belgelerine bu yıl sistem üzerinden erişebileektir.

Liselere karne var mı? Liseler karne alacak mı? ile ilgili etiketler MEB e-Okul liselere karne var mı karne alacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.