Liseler arası futsal turnuvasında tekme ve yumruklar havada uçuştu: Tribündekiler de sahaya indi!

Antalya'da liseler arası düzelenen futsal turnuvasında hareketli anlar yaşandı. Maç sırasında bir takımın atağında topun sol köşe direği dibinden dışarı çıkmasının ardından bir anda gerginlik çıktı. Tribündekiler de sahaya inip kavgaya dahil olunca tekme ve yumruklar havada uçuştu. İşte o anlar...

Antalya'nın Aksu ilçesinde bir lisenin spor salonunda iki lise takımı, futsal müsabakası için karşı karşıya geldi.

TOP DIŞARI ÇIKINCA BİR ANDA GERGİNLİK OLDU

Mücadeleye her iki okulun öğrencileri de seyirci olarak büyük ilgi gösterdi ve tribünler tıklım tıklım doldu. Maç sırasında bir takımın atağında topun sol köşe direği dibinden dışarı çıkmasının ardından bir anda gerginlik çıktı.

Liseler arası futsal turnuvasında tekme ve yumruklar havada uçuştu: Tribündekiler de sahaya indi!

TRİBÜNDEKİLER DE SAHAYA İNİP DAHİL OLDU

Oyuncular arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Hakemin ısrarla çaldığı düdüğe rağmen büyüyen kavgaya yedek kulübesinin yanı sıra, tribündeki öğrenciler de sahaya inip dahil oldu. Antrenör ve idarecilerin araya girmesiyle kavga güçlükle yatıştırıldı.

Liseler arası futsal turnuvasında tekme ve yumruklar havada uçuştu: Tribündekiler de sahaya indi! - Resim : 2

TEKME VE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga cep telefonu kamerasına yansıdı. Videoyu çeken kişi, “Yapmayın yapmayın, ooo“ sözleriyle endişesini dile getirdi. Maçın ise bir süre sonra kaldığı yerden devam ettiği öğrenildi.

Liseler arası futsal turnuvasında tekme ve yumruklar havada uçuştu: Tribündekiler de sahaya indi! ile ilgili etiketler Antalya maç turnuva lise Kavga Futsal tribün

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.