Liseler arası bilgi yarışması sonuçları MEB yarışma soruları 2020

15 Temmuz 2020 liseler arası bilgi yarışması sonuçları yakından takip ediliyor. MEB EBA TV liseler arası bilgi yarışması soruları ve cevapları haberimizde.

MEB tarafından düzenlenen 15 Temmuz 2020 liseler arası bilgi yarışması sonuçları, sınav soruları ve cevapları merak konusu oldu. EBA TV üzerinden canlı yayınlanacak olan 15 Temmuz liseler arası bilgi yarışması sonuçları da akşam saatlerinde açıklanacak.

15 Temmuz liseler arası bilgi yarışması heyecanı EBA TV’de devam ediyor. EBA TV üzerinden yayınlanacak olan bilgi yarışmasına oldukça yoğun bir katılım gerçekleşti. 15 Temmuz liseler arası bilgi yarışması sonuçları, sınav soruları ve cevapları haberimizde olacak.

EBA LİSELER ARASI BİLGİ YARIŞMASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bilgi yarışmasına katılım sağlamak isteyen gençler, başvurularını "http://ogmmateryal.eba.gov.tr/yarisma" adresinden, yarışma saatine kadar yapabilirler.

Yarışma 15 Temmuz Çarşamba günü saat 12:30’da gerçekleştirilecek. Yarışma soruları ise 15.07.2020 günü saat 12.30’da eş zamanlı olarak http://ogm.eba.gov.tr/yarisma başvuru adresinde yayınlanacak.

15 Temmuz bilgi yarışması sonuçları ise aynı gün saat 19.15’te ogm.meb.gov.tr sitesinde duyurulacak.

15 TEMMUZ BİLGİ YARIŞMASI ŞARTLARI

Bilgi yarışmasına katılım sağlamak için aşağıdaki şartları karşılamak gerekiyor;

-Yarışmaya katılmak için Bakanlığımıza bağlı resmî veya özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim görüyor olmak gerekmektedir.

-http://ogm.eba.gov.tr/yarisma adresinden başvuru yapılacaktır. Başvurular yarışma saatine kadar devam edecektir. Başvuru yapmak yarışmaya katılım koşuludur.

-Yarışma günü yarışma saatinden 15 dakika önce T.C. Kimlik numaranızla yarışmaya giriş yaparak bekleme odasında yarışmanın başlamasını bekleyebilirsiniz.

-Yarışma başladıktan sonra giriş yapılamaz.

-Merkez Yürütme Komisyonu Başkanı ve üyelerinin birinci derece yakınları yarışmaya katılamaz.

Liseler arası bilgi yarışması sonuçları MEB yarışma soruları 2020 ile ilgili etiketler 15 Temmuz eba tv bilgi yarışması
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.