Lise taban puanları 2021! LGS boş kontenjan listeleri ve yüzdelik dilimler

Lise taban puanları 2021 yılı için öğrenciler tarafından merak edilmekte. LGS sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra tercih yapacak olan öğrenciler lise boş kontenjan listelerine de göz atacak. İşte 2021 LGS yüzdelik dilimleri...

2021 LGS sınav sonuçlarının açıklanması ile lise taban puanları ve lise boş kontenjan listeleri merak içerisinde araştırılmaya başlandı. Milyonlarca öğrencinin hayalini kurduğu lise eğitimi öncesinde LGS taban puanlarının önemi oldukça yüksek. Son pandemi döneminde LGS sınavının ertelenip ertelenmeyeceği merak edilirken bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı’ndan son açıklama geldi.

2021 LGS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamada, 2021 LGS sınavının 6 Haziran Pazar tarihinde gerçekleştirildi. Ancak Ziya Selçuk, bu yıla özel olmak üzere sınav kapsamında bir değişiklik yapılacağını ve LGS’de öğrencilerin dil bilgisinden sorumlu tutulmayacağını belirtti.

Lise Taban Puanları 2021

Sayısal ve sözel olmak üzere üç oturumdan oluşan sınavın 1. oturumu saat 09:30'da, 2. oturumu saat 11:30'da gerçekleştirildi.

LİSE TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

2021 Lise taban puanları henüz açıklanmadı. 6 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen LGS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla lise taban puanları ile birlikte lise boş kontenjanlar listesinin 15 Haziran tarihine kadar adayların erişime açılması bekleniyor.

Geçmiş yıllara ait lise taban puanlarına https://eokul.meb.gov.tr adresi üzerinden erişebilirsiniz.

Lise taban puanları 2021! LGS boş kontenjan listeleri ve yüzdelik dilimler ile ilgili etiketler LGS 2021 LGS Lise Taban Puanları Lise Boş Kontenjanlar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.