Lise öğrencisi genç koronaya yenildi

Kütahya'da yaşayan 17 yaşındaki lise öğrencisi Serdar Mehmet Ay koranavirüs nedeniyle vefat etti. Hastalığının ağır seyretmesi üzerine 25 Kasım'dan bu yana yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Ay, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Kütahya Ali Güral Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Serdar Mehmet Ay (17), Kasım ayında rahatsızlanması nedeniyle Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kas rahatsızlığı tedavisi de gördüğü öğrenilen ve yapılan Kovid-19 testi pozitif çıkan Ay, bir süre hastanede normal serviste tedavi gördü.

Hastalığın ağır seyretmesi üzerine 25 Kasım'da yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Ay, doktorların tüm çabasına rağmen koronaya yenilerek vefat etti.

Büyük üzüntüye yol açan Serdar Mehmet Ay'ın vefat haberini, Kütahya Valisi Ali Çelik de sosyal medya hesabından paylaşarak büyük acı ve üzüntü içinde olduğunu ifade etti.

Çelik'in mesajı şöyleydi:

"Ölümle yaşam arasındaki o ince çizgide kas hastalığıyla mücadele eden 16 gündür Covid-19 tedavisi gören 12. sınıf öğrencilerimizden Serdar Mehmet Ay’ı kaybettik. Öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun."

Lise öğrencisi genç koronaya yenildi ile ilgili etiketler Kütahya Serdar Mehmet Ay lise ogrencisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.