Lise bahçesinde korkunç darp! Defalarca yumrukladılar... Saniye saniye kamerada...

Kadıköy'de bir okul bahçesine dışarıdan giren iki genç, lise öğrencisine saldırdı. Defalarca yumruklanan lise öğrencisinin suratına 5 dikiş atıldı. Korkunç darp anları saniye saniye kameraya yansıdı. Yaşanan olay sonrası konuşan bir esnaf ise, "Normalde güvenlik kulübesinde bir görevlinin olması gerekiyor. O esnada neredeydi?" diyerek tepki gösterdi.

Kadıköy'de geçtiğimiz pazar günü bir lisenin yurdunda kalan öğrenci okul bahçesinde feci şekilde darp edildi. 

OKULUN ÖĞRENCİSİ OLMAYAN İKİ KİŞİ YUMRUKLARLA SALDIRDI

İddiaya göre, Hubeyd K. (15) isimli lise öğrencisi, yatılı olarak eğitim gördüğü okulun bahçesinde yürüdüğü esnada okulun öğrencisi olmadığı belirlenen iki kişinin önce sözlü ardından yumruklu saldırısına uğradı.

Lise bahçesinde korkunç darp! Defalarca yumrukladılar... Saniye saniye kamerada...

 Lise bahçesinde korkunç darp! Defalarca yumrukladılar... Saniye saniye kamerada... - Resim : 3

ELMACIK KEMİĞİ KIRILDI 5 DİKİŞ ATILDI

Aldığı darbeler sonrası olay yerinden koşarak uzaklaşan liseli öğrencinin elmacık kemiğinin kırıldığı ve gözaltına 5 dikiş atıldığı öğrenildi.

Öte yandan, liseli öğrencinin darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 

“GÜVENLİK KULÜBESİNDEKİ GÖREVLİ O ESNADA NEREDEYDİ?"

Yaşanan olay sonrası konuşan çevre esnafından Fuat Demircan, “Biz bu olayı duyduk. Gerçekten üzücü bir durum. Normalde bu tarz olaylar burada pek fazla yaşanmazdı. Çocuk zaten yurtta kalıyormuş. Normalde güvenlik kulübesinde bir görevlinin olması gerekiyor. O esnada neredeydi? O da belli değil. Suçsuz bir çocuğun yaşıtları tarafından bu şekilde darp edilmesi gerçekten elim bir olay” diye konuştu.

Lise bahçesinde korkunç darp! Defalarca yumrukladılar... Saniye saniye kamerada... - Resim : 5

Lise bahçesinde korkunç darp! Defalarca yumrukladılar... Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Kadıköy lise Bahçe Darp Çocuk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.