Lise bahçesi savaş alanına döndü! Yerde birbirlerini tekmelediler...

Şanlıurfa'da Adnan Menderes Anadolu Lisesi bahçesinde iki öğrenci grubu arasınan kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu anlarda öğrenciler yerde birbirini tekmeledi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada 1 öğrenci yaralandı.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yer alan Adnan Menderes Anadolu Lisesi bahçesinde bir okula yakışmayacak olaylar yaşandı. 

KAVGANIN NEDENİ BİLİNMİYOR

İki öğrenci grubu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

 

YERDE BİRBİRLERİNİ TEKMELEDİLER

Büyüyen tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce ortalık savaş alanına döndü. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada öğrenciler yerde birbirlerine vurmaya devam etti. Kavgaya müdahale eden öğretmenler de öğrencileri ayırmakta zorlandı.

Lise bahçesi savaş alanına döndü! Yerde birbirlerini tekmelediler... - Resim : 2

KIZ ÖĞRENCİLER CEP TELEFONU KAMERASINA KAYDETTİ

Kavgada bir öğrencinin bıçaklanarak yaralandığı belirtilirken, okula polis ekipleri çağrıldı. Öğrencilerin kavgası kız öğrenciler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

 

Lise bahçesi savaş alanına döndü! Yerde birbirlerini tekmelediler... - Resim : 4

Lise bahçesi savaş alanına döndü! Yerde birbirlerini tekmelediler... ile ilgili etiketler Şanlıurfa Karaköprü Kavga lise Öğrenci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.