Lisans öğrencilerine 500 liraya kadar bedava gidiş dönüş bileti! İşte ulaşım desteği başvuruları

Üniversite öğrencilerine bedava ulaşım desteği ile ilgili olarak son dakika gelişmesi yaşanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilecek olan yardımlarda 25 yaş ve altı lisans öğrencilere yılda iki kez 500 liraya kadar gidiş dönüş bileti para yardımı yapılacak. İşte, öğrenciye ulaşım desteği yardımı için başvuru şartları…

Üniversite öğrencilerine bedava ulaşım desteği ile ilgili olarak son dakika gelişmesi yaşanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilecek olan yardımlarda 25 yaş ve altı lisans öğrencilerine yılda iki kez 500 liraya kadar gidiş dönüş bileti para yardımı yapılacak. İşte, öğrenciye ulaşım desteği yardımı için başvuru şartları…

Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan yardımlar için Bakan Derya Yanık’tan önemli açıklamalar geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından üniversite öğrencilerine ulaşım desteği müjdesi sonrasında detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, üniversite öğrencilerine verilecek olan bedava ulaşım desteği konusunda yaptığı açıklamasıyla başvuru şartları konusuna da değinmiş oldu.

• Sosyal yardım alan ailelerin çocukları
• 25 yaş ve altı lisans öğrencisi
• Tek yön 500 TL
• Yardımlar yılda iki kez
• Her bir öğrenci için 2000 lira ödeme

Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği yardım paralarının vakıflar aracılığıyla öğrencilerin IBAN hesaplarına yatırılacağı kaydedildi.

Lisans öğrencilerine 500 liraya kadar bedava gidiş dönüş bileti! İşte ulaşım desteği başvuruları ile ilgili etiketler Öğrenci Lisans bilet ulaşım desteği bedava
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.