Lionel Messi'den resital! Usta yıldız PSG formasıyla ikinci baharını yaşıyor...

Fransa Ligue 1'in 9. haftasında Paris Saint-Germain, sahasında Nice ile karşılaştı. Lionel Messi'nin yıldızlaştığı maçta ev sahibi ekip karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bildi. Bu sonuçla birlikte PSG puanını 25'e yükseltti. Nice ise 8 puanda kaldı.

Ligue 1'in 9. hafta mücadelesinde PSG ile Nice karşı karşıya geldi.

Mücadele 2-1 PSG üstünlüğüyle sona erdi.

ARJANTİNLİDEN MUHTEŞEM FRİKİK GOLÜ

Maçta goller; 29. dakikada Lionel Messi'nin muhteşem frikik golü, 47. dakikada Gaetan Laborde ve 83. dakikada Kylian Mbappe'den geldi.

Bu sonuçla birlikte ligde sadece 1 kez puan kaybı yapan PSG, puanını 25'e yükseltti. Nice ise 8 puanda kaldı.

Ligue 1'in 10. haftasında PSG, Reims ile deplasmanda karşılaşacak. Nice ise aynı haftada sahasında Troyes ile karşılaşacak.

Lionel Messi'den resital! Usta yıldız PSG formasıyla ikinci baharını yaşıyor...

LIONEL MESSI ZAMANA MEYDAN OKUYOR

Maçta perdeyi frikik golüyle açan Lionel Messi, geçtiğimiz sezon kendi standartının altında kalmıştı. 1 hafta içinde 3 maça çıkan Messi, bu maçlarda 5 gol kaydetti.

Bu sezon PSG ile toplamda 12. maçına çıkan Messi, şu ana kadar 7 gol ve 8 asistle toplam 15 gole katkı verdi.

Lionel Messi'den resital! Usta yıldız PSG formasıyla ikinci baharını yaşıyor... ile ilgili etiketler Paris Saint-Germain Ligue 1 nice Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.