Lionel Messi'den Griezmann'a büyük jest

Barcelona'nın Getafe'yi Camp Nou'da 5-2 mağlup ettiği maçta "sahalarda ender görülen" bir hareket yaşandı. 2 gol, 1 asistle oynayan Lionel Messi, 90+3'te kazanılan penaltıyı atıp hat-trick yapabilecekken penaltıyı aralarında sorun iddia edilen Antoine Griezmann'a bıraktı.

La Lig'da bitime 6 hafta hala şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. Atletico Madrid, Real Madrid ve Barcelona 31. haftayı galibiyetle tamamladı. Barça'nın Getafe'yi 5-2 mağlup ettiği maçta milli golcü Enes Ünal, Camp Nou'da gol sevinci yaşadı. 67. dakikada penaltı kazandıran Enes Ünal, iki dakika sonra kullandığı penaltıyı da gole çevirdi.

24 golle La Liga'nın en az gol atan takımı olan ve geçen sezonki UEFA Avrupa Ligi başarısının aksine bu sezon kümede kalma savaşı veren Getafe 31. puanla 15 sırada kaldı. Villarreal'den bu yaz Getafe'ye 9 milyon euro bonservisle transfer olan 23 yaşındaki Enes Ünal, 22 maçta 2 gol, 2 asistle oynuyor. 

73 puanlı lider Atletico Madrid, evinde Huesca'yı 2-0 mağlup etti. Atletico'nun gollerini Angel Correa (39) ve Yannick Carrasco (80) attı. 4 maçta 7 puan kaybederek krize giren Diego Simeone'nin takımı, Luiz Suarez ve Joao Felix gibi iki golcüsünün sakatlık sürecinde üst üste 2. galibiyetini alarak kanamayı durdurdu.

Bir maçı ekisk Barcelona ise evinde Getafe'yi 5-1 mağlup ederek puanını 68 yaptı. 35. haftada Atletico Madrid'le evinde oynayacak olan Katalan devi, kalan 7 maçın hepsini kazanması halinde şampiyon olma avantajına sahip. 

Lionel Messi'den Griezmann'a büyük jest

Messi, maçı 2 gol, 1 asistle tamamladı ve son dakikada hat-trick yapabilecekken penaltıyı Griezmann'a bıraktı.

La Liga'da bu sezon toplam gol sayısını 25'e çıkaran Arjantinli süper yıldız, gol krallığı yarışında liderliğini sürdürdü. Messi'yi 21 golle Real Madrid'in gol makinesi Karim Benzema  takip ediyor. La Liga'da 7 kez gol kralı olan Messi, sekizinciye koşuyor.

Lionel Messi'den Griezmann'a büyük jest ile ilgili etiketler Barcelona Antoine Griezmann Enes Ünal La Liga Lionel Messi getafe
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.