Lionel Messi'den "1000. maç" ve Hollanda açıklaması...

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Avustralya'yı 2-1 yenerek son 8'e kalan Arjantin'in kaptanı Lionel Messi, kariyerindeki 1000. karşılaşmaya çıkmasıyla ilgili soruyu yanıtladı. Messi, "1000. maçım olduğunu bugün öğrendim. Anı yaşıyorum" dedi.

Katar'da yapılan 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Messi rüzgarı esiyor.

Avustralya'yı yenerek dev kupada adını çeyrek finale yazdıran Tangocular'ın kaptanı, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Süper yıldız, Avustralya galibiyeti ve Dünya Kupası maceralarıyla ilgili olarak, şunları söyledi:

"Bir adım daha attığımız için çok mutluyum. Çok fazla dinlenme zamanımız olmadı. Bunun için açıkçası endişelendik çünkü fiziksel gücü yüksek bir maç olacağını biliyorduk. Öne geçtik, ikinci golü de atınca kontrolü elimize aldık. Golü yiyince işimizi biraz zorlaştırdılar... Dünya Kupası'nda İnanılmaz hisler yaşıyoruz. İnsanlarla böylesine büyük mutlulukları paylaşmak çılgınca. Buraya gelmek için insanların ne kadar çok çaba harcadığını görebiliyoruz. Ayrıca ülkemizden bizi destekleyenlere de çok teşekkür ediyoruz."

"1000. MAÇIM OLDUĞUNU BUGÜN ÖĞRENDİM"

Lionel Messi, kariyerinin 1000. maçına çıkmasına ilişkin soruya ise "1000. maçım olduğunu bugün öğrendim. Anı yaşıyorum ve yaşadıklarımdan keyif almaya çalışıyorum. Bir engeli daha geçerek çeyrek finale yükseldiğimiz için çok mutluyum" yanıtını verdi..

"HOLLANDA MAÇI ÇOK ZOR OLACAK"

Çeyrek finalde oynayacakları Hollanda maçıyla ilgili temkinli konuşan Messi, "Hollanda ile çeyrek final çok zorlu bir karşılaşma olacak, bence zor bir maç geçireceğiz. Dünya Kupası her geçen gün daha da zorlaşıyor" dedi.

Lionel Messi'den "1000. maç" ve Hollanda açıklaması... ile ilgili etiketler Arjantin Avustralya 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.