Lionel Messi geri dönemiyor... Arjantinli yıldız PSG-Montpellier maçında da yok

Ligue 1'e 7'de 7'yla başlayan Paris Saint-Germain'de Arjantinli süper yıldız Lionel Messi, Montpellier maçını da kaçıracak. Fransız devi, 34 yaşındaki forvetin sakatlığının tam olarak iyileşmediğini açıkladı. Messi'nin Fransa kariyeri kabus gibi başladı...

Paris Saint-Germain'in Barcelona'da kopardığı Arjantinli süper yıldızın Fransa kariyeri pek iyi başlamadı. Sakatlığı nedeniyle hafta sonu oynanan Metz maçını kaçıran 34 yaşındaki forvet, yarın oynanacak Montpellier maçında da yok.

Kulüpten yapılan açıklamada, tedavisine devam edilen 34 yaşındaki oyuncunun bugün düz koşulara başladığı ve yarınki Montpellier maçında forma giyemeyeceği belirtildi. Sezon başında Barcelona'dan ayrılarak PSG ile anlaşan Messi, takımının hafta içi Metz ile oynadığı lig maçının ardından sakatlığı nedeniyle 2. kez üst üste sahada yer alamayacak.

Arjantinli futbolcu, son olarak PSG ile Olympique Lyon arasındaki 6. hafta maçında forma giyerken, mücadelenin 76. dakikasında oyundan çıkarılmıştı.

SON DAKİKA GOLLERİYLE GELEN 3 PUANLAR

Arjantinli teknik direktör Mauricio Pochettino yönetiminde sezon 7'de 7'yle başlayan PSG, son 2 maçını son dakika golleriyle kazandı.

Paris devi, evinde oynadığı Lyon maçında Mauro Icardi 90+3'te atınca kazanmıştı. Hafta içi fisktüründe Metz'e konuk olan PSG, bu kez 90+5'te  Achraf Hakimi'nin attığı golle 3 puana uzandı. 

Bu yaz İnter'den 60 milyon euroya transfer edilen Faslı sağ bek, Metz galibiyetinde takımının 2 golüne de imzasını attı. 22 yaşındaki futbolcu bu sezon PSG formasıyla 7 lig maçında 3 gol 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Barcelona'nın altyapısından yetişen Messi, 17 sezon formasını giydiği İspanyol ekibiyle tüm kulvarlarda 778 maça çıktı ve 672 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Tangocu, PSG formasıyla ise henüz skor katkısı yapamadı. 

Lionel Messi geri dönemiyor... Arjantinli yıldız PSG-Montpellier maçında da yok

Lionel Messi geri dönemiyor... Arjantinli yıldız PSG-Montpellier maçında da yok ile ilgili etiketler PSG Ligue 1 Lionel Messi montpellier Mauricio Pochettino Achraf Hakimi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.