Lionel Messi: Çok üzgünüm ama sakin olmalı ve adım adım ilerlemeliyiz!

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin, Polonya'yı Alexis Mac Allister ve Julian Alvarez'in golleriyle 2-0 mağlup ederek grubunu lider tamamladı. Müsabaka sonrası Lionel Messi, son 16 turundaki rakipleri Avustralya'ya karşı zor bir maç oynayacaklarını söyledi. Messi, kaçırdığı penaltı için üzgün olduğunu ancak bunun takıma olumlu yansıdığını belirtti.

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin, Polonya'yı 2-0 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.

Arjantin'e galibiyeti getiren goller Alexis Mac Allister ve Julian Alvarez'den geldi.

TANGOCULAR, KANGURULARLA EŞLEŞTİ

Bu sonuçla 6 puana ulaşan Arjantin, grubunu lider tamamlarken son 16 turunda C Grubu'nun ikincisi Avustralya'yal eşleşti.

Karşılaşmanın ardından Arjantin'in yıldızı Lionel Messi, mücadeleyi ve son 16 turunu yorumladı.

''SAKİN OLMALI VE ADIM ADIM İLERLEMELİYİZ''

Polonya maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Messi, "Dünya Kupası'nın şimdi başka bir aşaması başlıyor ve umarım, bugün yaptıklarımızı sürdürebiliriz. Avustralya maçı zor olacak, iki takım da kazanabilir. Her zaman yaptığımız gibi en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Sakin olmalı ve adım adım ilerlemeliyiz. Meksika maçındaki galibiyet bizi rahatlattı ve kazanmamız gerektiğini bilerek sahaya çıktık." dedi.

Maçın 39. dakikasında kaçırdığı penaltıyla ilgili ise Ajrjantinli yıldız, "Penaltıyı kaçırdığım için üzgünüm ama takım bundan güçlenerek çıktı. İlk golü attıktan sonra her şeyin daha kolay olacağını biliyordum." yorumunda bulundu.

 
Lionel Messi: Çok üzgünüm ama sakin olmalı ve adım adım ilerlemeliyiz! ile ilgili etiketler Polonya Arjantin 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.