Lionel Messi bu kez de sakatlandı... PSG'nin Arjantinli yıldızı Metz maçında forma giyemeyecek.

Barcelona'dan göz yaşlarıyla ayrılarak PSG'ye transfer olan Lionel Messi, Fransız devinde hala gol sevinci yaşayamadı. 34 yaşındaki Arjantinli süper yıldız birkaç gün daha beklemek zorunda çünkü Lyon maçında dizine aldığı darbeden dolayı Metz maçında forma giyemeyecek.

Paris Saint-Germian'in süper yıldızı Lionel Messi, Ligue 1'in 7. haftasındaki Metz maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Fransız devinden yapılan açıklamada, Lyon maçında sol dizine darbe alarak sakatlanan 34 yaşındaki Arjantinlinin tedavisinin sürdüğü ve 48 saat sonra takip muayenesinin yapılacağı ifade edildi.

Lyon maçına ilk 11'de başlayan ancak 76. dakikada oyundan çıkarılan, çıkarken de teknik direktör Mauricio Pochettino'nun elini sıkmayan Messi, sosyal medyada golleriyle değil bu hareketiyle konuşulmuştu.

Pochettino, yarın oynanacak Metz maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında, Lyon'a karşı Messi'nin ilk yarı çok iyi oynadığı ama dizinden aldığı darbe sonrası 2. yarı oyundan çıkardığını hatırlattı.

ADAPTASYON SORUNU YAŞIYOR! 

Messi, Ligue 1'de oynadığı Lyon ve Reims maçlarında gol ve asist katkısı sunamadı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Belçika ekibi Club Brugge karşısında 90 dakika sahada kalan Messi, bu maçta da takımına gol ve asist katkısı veremeden maçı tamamladı.

Barcelona'nın altyapısından yetişen Messi, 17 sezon formasını giydiği İspanyol ekibiyle tüm kulvarlarda 778 maça çıktı ve 672 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

Lionel Messi bu kez de sakatlandı... PSG'nin Arjantinli yıldızı Metz maçında forma giyemeyecek.

Lionel Messi bu kez de sakatlandı... PSG'nin Arjantinli yıldızı Metz maçında forma giyemeyecek. ile ilgili etiketler PSG Ligue 1 Lionel Messi metz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.