Barcelona'da Lionel Messi Kiev deplasmanına götürülmedi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında yarın deplasmanda Dinamo Kiev ile karşılaşacak Barcelona'da, teknik direktör Ronald Koeman'ın kararıyla Lionel Messi ve Frenkie de Jong maç kadrosuna alınmadı.

Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi, Devler Ligi'nde yarın oynanacak Dinamo Kiev maçının kadrosuna alınmadı. Katalan devi Messi'yle birlikte bu sezon La Liga'da en çok süre alan isim olan yeni transferlerden Hollandalı orta saha oyuncusu Frenkie de Jong'u Kiev'e götürmedi.

Teknik direktör Ronald Koeman, maç öncesi düzenlediği basın toplantısında, "Messi ve De Jong'u Kiev'e götürmemeye karar verdik. Şampiyonlar Ligi'nde grubumuzdaki konumumuz oldukça rahat ve bu futbolcuların dinlenmesi gerekiyor. Onlar için dinlenme zamanı." şeklinde konuştu.

PİQUE SEZONU KAPATABİLİR

Öte yandan Barcelona'nın hafta sonu Atletico Madrid'e karşı oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu maçta sakatlanan Katalan stoper Gerard Pique'nin durumuyla ilgili belirsizlik devam ediyor. İspanyol basını, sağ diz ön çapraz bağları kopan Pique'nin 4 ila 8 ay sahalardan uzak kalabileceğini yazdı.

Barcelona'da ayrıca dizinden ameliyat edilen Ansu Fati'nin 4 ay, uzun süreli sakatlıktan çıkan Samuel Umtiti ile Ronald Araujo ve Sergi Roberto'nun da en az iki hafta daha sahalardan uzak kalması öngörülüyor.

Barcelona'da Lionel Messi Kiev deplasmanına götürülmedi ile ilgili etiketler Barcelona Lionel Messi ronald koeman UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.