Lionel Carole resmen Sevilla'da!

Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Lionel Carole, La Liga devi Sevilla için sağlık kontrolünden geçmesinin ardından 1 yıllığına kiralandı.

Galatasaray'da merakla beklenen transfer Kwadwo Asamoah'ın yanı sıra, takımın bir başka sol beki olan Lionel Carole'de de sıcak bir gelişme yaşandı.

Sarı-Kırmızılılar, Fransız futbolcunu satın alma opsiyonuyla Sevilla'ya kiraladı.

26 yaşındaki Carole, şu sıralarda İspanya'da sağlık kontrolünden geçti.

Sevilla'nın, Galatasaray'a kiralama bedeli olarak 1.3 milyon Euro ödeyecekken, satın alma opsiyonu ise 4 milyon euro.

RESMEN AÇIKLANDI

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Sevilla, Galatasaray’ın Fransız futbolcusu Lionel Carole’yi satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladığını açıkladı.

Sevilla Kulübünden yapılan açıklamada, 26 yaşındaki futbolcu için Galatasaray ile anlaşmaya varıldığı ve Carole’nin satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralandığı bildirildi.

'KARİYERİM İÇİN BÜYÜK FIRSAT'

Öte yandan Carole, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Kariyerim için çok büyük bir fırsat. Galatasaray büyük bir kulüp ama Sevilla daha başka. Sevilla formasını giymek benim için çok önemli. Buraya geldiğim için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Galatasaray Kulübü, Carole'ün Sevilla'ya transferini KAP'a bildirdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcularımızdan Lionel Jules Carole'un 2017-2018 sezonunun sonuna kadar Sevilla F.C.S.A.D. (Sevilla) kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Sevilla kulübü Şirketimize 350.000 Euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca, Sevilla Kulübü 31.05.2018 tarihine kadar net 3.500.000 Euro bonservis ücreti ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma hakkına sahiptir. "

Fransız sol bek, Galatasaray formasıyla 66 maça çıkıp bir gol attı.

Lionel Carole resmen Sevilla'da! ile ilgili etiketler Galatasaray Sevilla Transfer KAP Lionel Carole kiralık Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.