Linnes'in eşi yalanladı! "Martin'in sözleri çarpıtıldı"

Galatasaraylı futbolcu Martin Linnes'in eşi çarpıcı açıklamalarda bulundu! Yıldız futbolcunun eşi, Linnes'in "Türkler Haaland'dan korkuyor" sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 2'de 2 ile başlayan A Milli Takımımız ile ilgili Linnes'in "Türkler Haaland'dan korkuyor" açıklamasında yeni gelişme. Yıldız futbolcunun eşi iddiaları yalanladı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Norveç mücadelesinden önce Galatasaraylı futbolcu Martin Linnes tepki çeken bazı açıklamalarda bulunmuştu. Yıldız futbolcunun "Türkiye'de soyunma odasında hep Haaland konuşuluyor. Bence Türkler ondan korkuyor." sözleri birçok taraftar ile birlikte Burak Yılmaz'ın da tepkisini toplamıştı.

Linnes'in bu sözlerine karşılık konuşan yıldız forvet "Bizim defansımız üst düzey oyunculardan kurulu. Haaland da üst düzey bir oyuncu. Biz kimseden korkmuyoruz, kimse de bizden korkmasın. Biz sakin sakin yolumuza devam edelim. Rakibimiz önemli oyunculara sahip, saygımız sonsuz ama biz hiç kimseden bugüne kadar korkmadık." sözleri ile Galatasaraylı oyuncuya cevap niteliğinde bir açıklamada bulundu.

LİNNES'İN EŞİ KONUŞTU! "SÖZLERİ ÇARPITILDI"

Burak Yılmaz'ın da konu ile ilgili yaptığı açıklamadan sonra tepki görmesinin ardından Martin Linnes'in eşi Elisabeth Haugen sosyal medyada bir paylaşımda bulundu. Elisabeth Haugen eşinin sözlerinin çarpıtıldığını açıklayarak asıl söylemek istediği sözleri anlattı.

Elisabeth Haugen'ın açıklamaları;

"Bence Martin'in sözleri çarpıtıldı. Aslında orada söylemek istediği şey şuydu: Haaland, bugünlerde Norveç'in en iyi futbolcusu (Avrupa'da herkes onu konuşuyor) ve bu futbolcuya karşı Türkiye savunmada ekstra önlem almalı (Ki çok iyi önlem aldılar). Tebrik ediyorum. Bugün Norveç'te öğrendiğimiz tek şey: Türkiye Ligi, Norveçlilerin düşündüğünden çok daha iyi durumda."

Linnes'in eşi yalanladı! "Martin'in sözleri çarpıtıldı" ile ilgili etiketler 2022 FIFA Dünya Kupası Burak Yılmaz Türkiye A Milli Futbol takımı Martin Linnes Elisabeth Haugen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.